Mod de preparare
1.Se unge tava si se preincalzeste cuptorul
Cuptor electric: 180 ºC
Cuptor cu aer cald: 160ºC
2.Pentru aluat se amesteca intr-un recipient faina cu praful de copt. Se adauga restul ingredientelor si se prelucreaza amestecul cu mixerul, mai intai la viteza mica si apoi la viteza cea mai mare.
3.Pentru umplutura se incalzesc si se topesc intr-o oala untul cu zaharul, zaharul vanilat Bourbon si apa. Se amesteca continuu. Se incorporeaza alunele macinate si cele maruntite. Se ia oala de pe foc si se lasa umplutura la racit timp de circa 10 minute.
4.Se intinde aluatul in tava. Peste aluat se intinde dulceata de caise si apoi umplutura. Se introduce tava la cuptor. Timp de coacere: aprox 25 minute.
5.Tava se lasa la racit pe un gratar de bucatarie timp de aprox. 20 min. Prajitura se taie mai intai in patrate. Patratele se taie pe diagonala obtinandu-se triunghiuri (foto 2).
6.Pentru decor se topeste glazura in plic, se taie plicul dupa care se inmoaie triunghiurile cu unghiurile ascutite in ciocolata si se lasa la intarit pe hartie de copt sau pe un gratar de bucatarie.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|