Vinete cu branza

Vinete cu branza
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 05 Octombrie 2009

Ingrediente
2 vinete mari, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 3 linguri faina, 200 g branza rasa, sare, piper, pesmet.

Mod de preparare
Vinetele se coc, se curata de coaja si se desfac in fasii pe lung. Se lasa sa se scurga, dupa care se pudreaza cu sare si piper. Se aseaza intr-un vas de cuptor, care a fost uns cu unt si tapetat cu pesmet. Separat, se topeste untul ramas, se adauga faina si se stinge totul cu lapte. Se obtine o ciulama in care se pune branza rasa si acest amestec se toarna peste vinete. Se pudreaza cu pesmet si se lasa la cuptor pana se aureste bine la suprafata.

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Dragostea vietii mele
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    105 min
    20:45 Speranta si mandrie
    75 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    120 min
    03:15 Capcana razbunarii
    105 min
    05:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies