Vinete cu branza

Vinete cu branza
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 05 Octombrie 2009

Ingrediente
2 vinete mari, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 3 linguri faina, 200 g branza rasa, sare, piper, pesmet.

Mod de preparare
Vinetele se coc, se curata de coaja si se desfac in fasii pe lung. Se lasa sa se scurga, dupa care se pudreaza cu sare si piper. Se aseaza intr-un vas de cuptor, care a fost uns cu unt si tapetat cu pesmet. Separat, se topeste untul ramas, se adauga faina si se stinge totul cu lapte. Se obtine o ciulama in care se pune branza rasa si acest amestec se toarna peste vinete. Se pudreaza cu pesmet si se lasa la cuptor pana se aureste bine la suprafata.

 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2024
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2024
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2024
    15 min
    10:00 MasterChef
    180 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Dragoste in Islanda
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2024
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2024
    15 min
    01:45 iBani - Acasa toamna 2024
    15 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Dragoste in Islanda
    90 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies