Mod de preparare
Carnea se taie bucati de aproximativ 3 cm, care se prajesc in ulei. Se adauga cuburi de costita afumata. Se scot din tigaie si in grasimea ramasa se presara faina pe care o calim formandu-se un rantas care este stins cu bere si supa. Se feliaza usturoiul si ceapa. Intr-un vas pentru cuptor se aseaza carnea, usor sarata si piperata, ceapa si usturoiul si se acopera cu sosul de bere. Se lasa la cuptor doua ore si se serveste cu patrunjel verde deasupra.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 120 min
|
| 05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|