Mod de preparare
Carnea se taie bucati de aproximativ 3 cm, care se prajesc in ulei. Se adauga cuburi de costita afumata. Se scot din tigaie si in grasimea ramasa se presara faina pe care o calim formandu-se un rantas care este stins cu bere si supa. Se feliaza usturoiul si ceapa. Intr-un vas pentru cuptor se aseaza carnea, usor sarata si piperata, ceapa si usturoiul si se acopera cu sosul de bere. Se lasa la cuptor doua ore si se serveste cu patrunjel verde deasupra.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|