In plus, acestia sunt nedespartiti de aceasta bautura delicioasa si o servesc absolut oriunde, din Praga pana in cele mai mici orase ale tarii, chiar si la micul dejun. Mai mult decat atat, gatitul cu bere este o practica ce ia amploare datorita plusului de savoare adus mancarurilor. Daca adaugati bere in supe, in timp ce carnea fierbe, aceasta va deveni mai frageda in scurt timp, amestecurile pentru marinat sunt mai gustoase atunci cand se foloseste bere iar preparatele la gratar pot fi servite alaturi de un sos delicios care sa contina si bere.
Insa, berea poate insoti si gustari desprinse parca din emisiunea culinara preferata. De aceea, Staropramen a lansat provocari delicioase celor care vor sa isi arate talentul de chef, pregatind retete noi, rapide, in fiecare saptamana, care abia asteapta sa fie savurate alaturi de binecunoscuta bere pragheza.
Provocarea saptamanii este: Prune umplute cu migdale, invelite in bacon si iti poate aduce un cos plin de bunatati sau un set complet de picnic, totul insotit de bere Staropramen!
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Indrazneste sa spui "Da" 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Un print in Paradis 105 min
|
00:30 | Regina 105 min
|
02:15 | Doctor de bine - Acasa 45 min
|
03:00 | iBani 15 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Un print in Paradis 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|