(P)Top 5 accesorii de baie de la Grohe de care ai nevoie

(P)Top 5 accesorii de baie de la Grohe de care ai nevoie
Citeste mai mult despre: accesorii baie
Autor: Diana Oprea Data publicarii: 24 Iulie 2023

Dintre toate încăperile din locuința personală, baia este cea care merită mai multă atenție din partea ta atunci când vine vorba despre amenajare. Este spațiul tău personal, în care te pregătești și te îngrijești zi de zi, și unde ai nevoie de un plus de confort. 

De aceea, Grohe îți propune o varietate de accesorii de baie esențiale. Descoperă-le rând pe rând, iar apoi alege-le pe cele care consideri că se potrivesc în spațiul tău de acasă! 

Savoniere Grohe 

Frumoase ca aspect și rezistente, fiind realizate din sticlă securizată, savonierele sunt ideale pentru a-ți păstra săpunului solid în condiții optime între utilizări. Te poți orienta fie către o savonieră micuță, fie către una mai mare, cu mențiunea că aceasta poate avea suport sau poate fi simplă, ușor de așezat direct pe lavoar. În cazul în care optezi pentru un model cu suport, este bine să știi că poți prinde suportul în perete, pentru a-ți păstra mereu lavoarul liber și curat. 

Dispensere de săpun

Dacă, în schimb, preferi săpunul lichid, atunci e bine să știi că ai la dispoziție și dispensere speciale în acest sens. Alege unul care vine frumos în completarea design-ului din întreaga casă, în funcție de gramajul care consideri că se potrivește cel mai bine numărului de membri ai familiei. La fel ca savonierele, dispenserele pot fi individuale și se pot așeza pe lavoar sau poți opta pentru unul cu suport, pe care să îl prinzi în perete. 

Suporturi de prosoape

În ceea ce privește suporturile de prosoape, ai la dispoziție mai multe variante interesante: 

suporturi cu o singură bară sau suporturi duble ori triple – acestea sunt drepte și au diferite lungimi, pentru a-ți oferi ocazia să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Mai mult, suporturile pot fi cromate, negre sau aurii din punct de vedere cromatic;

inele de prosoape – sunt extrem de interesante ca design și practice totodată, fiind simplu de utilizat. Dacă îți dorești o baie modernă, nu ezita să investești în astfel de inele;

agățători – simple și minimaliste, agățătorile cromate se potrivesc de minune într-o baie amenajată în stil scandinav. Cât despre montaj, aceste obiecte se prind direct în perete, asigurându-ți o susținere excelentă a prosoapelor pe termen lung. 

Perii de toaletă

Baia este spațiul din casă care trebuie neapărat să fie curat în permanență, pentru ca aici să te simți confortabil în fiecare zi. În acest sens, periile de toaletă îți vin în ajutor, fiind cele datorită cărora poți igieniza vasul de toaletă foarte ușor, în doar câteva momente. Individuale, cu aplicare direct pe podea sau cu suporturi pe care le prinzi în perete, periile de toaletă sunt disponibile pentru tine în foarte multe variante. 

Suporturi de hârtie igienică 

Nu uita nici de suporturile de hârtie igienică, ce nu trebuie să îți lipsească din baie. Datorită acestora, vei avea întotdeauna hârtia la dispoziție. Poți opta pentru un model simplu sau pentru unul cu capac, în funcție de preferințele tale personale. 

Pachetele complete te ajută să economisești timp

În cazul în care nu ai răbdare sau pur și simplu nu ai suficient timp să studiezi toate accesoriile de baie în mod individual, nu-ți face griji. Poți alege să investești într-un pachet complet, care conține toate obiectele de care ai nevoie în baie! Astfel, ai certitudinea că accesoriile fac parte din aceeași gamă și te bucuri de aceeași calitate pentru toate. 

Baterii-Lux îți propune o varietate de obiecte excelente, pe care le poți utiliza acasă cu încredere. Aici găsești cele mai bune accesorii baie, care vin în completarea unui design modern și interesant! 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies