Cristina Stamate, Valentin Teodosiu si Stela Popescu l-au omagiat pe Jean Constantin la "Povestiri adevarate" - VIDEO

Cristina Stamate, Valentin Teodosiu si Stela Popescu l-au omagiat pe Jean Constantin la Povestiri adevarate - VIDEO
Data publicarii: 26 Mai 2010

Jean Constantin a murit! Cristina Stamate, Valentin Teodosiu si Stela Popescu au vorbit despre marele actor prin legatura telefonica in direct la "Povestiri adevarate"!

CRISTINA STAMATE:
„Am primit teribila veste cu inima oprita in loc. Exista oamenii atat de demni si de eleganti care trec prin viata fara sa0i icnarce pe cei din jur cu propriile lor amanunte, buen saurele, despre propria lor viata. Ai senzatia ca ei pot invinge singuri, dar, cand constati ca nu e asa, durerea si pierderea e foarte mare. Ma leaga o amintire foarte dulce si comica si tandra de el. Eram intr-un turneu int ara si el era pasionat de arta culinara. Ii placea sa gateasca mult si vorbea despre asta. Ne-am comunicat multe retete, cu tot felul de glume adiacente. Atat de multe retete au fost, incat atunci cand am ajuns la Deva, unii colegi s-au umplut de bube, pentru ca poftisera la mancarea de care vorbiseram”!


VALENTIN TEODOSIU:
„Deja 5 sau 6 prieteni ai mei au murit in ultimul an, incepand cu Pintea, care mi-a fost coleg de clasa, cu Florian Pitis, George Buznea, Valeriu Paraschiv, Gheorghe Dinica si iata, acum, Jean Constantin. Este trist si dureros, mai ales cand ne-am cunsocut, am fost prieteni, am muncit impreuna si am murit impreuna, pentru ca se spune ca la teatru in fiecare seara mori cate putin. Acum doua sau trei Revelioane, la TVR, am avut o sceneta cu el si cu ochii umezi mi-a spus ca isi aduce aminte de Toma Caragiu, cu care facea un cuplu extrardinar in toate filmele. Mi-a spus ca i-ar fi placut sa refacem un astfel de cuplu. Mi-au dat lacrimile atunci, pentru ca si eu l-am prins pe Toma Caragiu. In general penimeni nu itnereseaza soarta si viata noastra decat cat murim. Probabil l-a intristat si vestea ca va primi un sfert mai putin din pensie. Noi ne-am salvat mereu cu glumele”!

STELA POPESCU:

„E cumplit, e un moment ingrozitor. Orice veste proasta din Romania il afecteaza pe actor ca pe cel mai sarac dintre oameni. Actorul nu poate trai daca in jurul lui e durere si suferinta. L-am vazut acum doua saptamni la deschiderea hotelului Vega din Mamaia. Nicio clipa n-am avut imrpesia ca s-ar simti rau. Glumea cu mine mereu. Era intr-o forma perfecta. La teatru, mereu repeta textul de cateva ori. Era impecabil ca actor. Schimba trei camasi la un spectacol, era emreu cochet si curat si atsa dovedea o mare sensibilitate si un mare respect petnru cei din jur si pentru public”.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies