Declaratie socanta: Nikita o acuza pe Naomi de pedofilie!

Declaratie socanta: Nikita o acuza pe Naomi de pedofilie!
Data publicarii: 24 August 2009

Un alt nume controversat apare alaturi de cel al stilistului Marian Darta, in cel mai mare scandal sexual: Naomi! Nikita acuza cel mai celebru travestit de pedofilie! Travestitul apare in imagini compromitatoare, alaturi de Darta, un minor si un alt personaj controversat din lumea politica. Imaginile respective au fost surprinse la una dintre petrecerile mondene la care se presupune ca mai multi minori erau ademeniti si apoi abuzati sexual!

Acest scandal a izbucnit dupa ce un suspect, Misu Niculae, ar fi declarat la Politie ca stilistul Marian Darta ar fi unul dintre cei care organizeaza si merg la astfel de petreceri. Declaratia Nikitei vine dupa ce presa a scos la iveala secrete socante din spatele petrecerilor la care ar fi fost ademeniti mai multi minori. Primul nume vehiculat a fost cel al stilistului Marian Darta, dupa ce unul dintre suspecti ar fi declarat ca si acesta ar fi abuzat de copii luati din centre de plasament.

Prin legatura telefonica, Marian Darta a declaratca filmul difuzat nu dezvaluie nimic compronitator si ca nu poate fi acuzat decat de faptul ca era beat si vorbea prostii. Nikita spune ca il cunoaste de mult timp pe Marian Darta si nu crede ca ar fi facut asta cu copii. E un om cu suflet mare si e treaba lui ce face, dar, de cand il cunaoste ea, nu a facut nimic cu copii. Cel putin, ea asa crede.

Marian Darta spune ca acea petrecere a avut loc dupa botezul baietelului Adrianei Bahmuteanu, unde a stat doar o juamtate de ora. Era foarte beat in filmul difuzat si nu crede ca e o problema ca a vorbit porcos in fata minorilor, intrucat sunt multi minori care vorbesc mai urat decat adultii. In plus, efectul alcoolului nu poate fi contestat. Marian Darta regreta acum ca a fost la acea petrecere si marturiseste ca era “beat pulbere”, intrucat bause singur o sticla de vodka.

Nikita spune ca a fost si ea invitata la acea petrecere si n-a ramas, pentru ca era “mare harmalaie acolo”. Ea spune ca vazut multe personae publice implicate in povesti neortodoxe cu iz sexual, atat din lumea politica, cat si din lumea muzicala, dar nu vrea sa dea nume.

In imaginile surprinse la astfel de petreceri mai apare, alaturi de Darta si Naomi, un alt personaj controversat: Marius Usurelu, un domn care pretinde ca face politica. Se pare ca Marius Usurelu a simtit pe propria lui piele cum e viata de orfan. El insusi a copilarit intr-un centru de plasament. Ramane de vazut daca petrecerile la care ii ducea pe acei minori erau doar petreceri sau o acoperire perfecta pentru a abuza de acestia.

Nikita spune ca in ziua de astazi, exista mai multi barbati care se prostitueaza decat femei care fac acelasi lucru. Ea crede ca barbatii care fac asta sunt mai inteligenti decat femeile care vin de la tara si sunt chiar prostate cand aleg o astfel de cale, care nu adduce intotdeauna mari satisfactii financiare, asa cum s-ar crede.

Naomi a venit in studioul emisiunii si marturiseste ca nu a fost socata ca Marian Darta a fost luat la intrebari, stiind ca se va justifica, dar nu se astepta ca Misu Niculae sa fie implicat intr-un asemenea scandal. Naomi spune ca acea petrecere a avut loc acum un an si jumatate, cand ea de-abia se intorsese din Germania. Petrecerea fusese data de un anume George Taximetristul, iar Marian Darta i-a spus lui Naomi ca daca nu vine inseamna ca “s-a ajuns in Germania”.

A surprins-o ca Misu Nicolae a fost acuzat de pedofilie, intrucat il stie barbat insurat, la casa lui. Sotia lui stia ca e bisexual la un moment dat, dar nu credea ca el va fi acuzat vreodata de pedofilie. Naomi era tinuta in brate de catre un baiat in materialul filmat, un baiat despre care spune ca e din Bucurestii Noi si ca s-a asezat la el in brate pentru simplul motiv ca acesta a insistat.

Misu Nicolae i-a fost educator la casa de copii si de acolo il cunoaste. Marius Usurelu a fost aproape de Naomi cu mesaje, cand avea probleme, si a fost si la doua lansari ale sale. Naomi spune ca a mai fost la alte doua petreceri cu Marian Darta si ca acolo nu erau minori. Pe de alta parte, ea spune ca baiatul de acolo, care era cu Misu, nu avea sigur mult sub 18 ani… cel mult 16 ani.

Naomi a marturisit ca a avut primul contact sexual anal la 14 ani, iar atunci a fost vorba despre un viol.  Ea nu ar fi stare sa faca asa ceva. Au trecut 17 ani de atunci si nu vrea sa mai vorbeasca despre asta. Apropo de scandalul cu Nikita, Naomi spune ca a sfatuit-o sa renunte la scandaluri si rautati. Naomi a fost vizibil deranjata de faptul ca e din nou asociata cu un scandal si a spus ca prefera sa vorbeasca doar despre Festivalul de Muzica de la Mamaia.

Exista multi copii, mai ales la orfelinate, care sunt abuzati sexuali, spune Naomi, iar ea nu vrea sa se implice in scandaluri in care nu are de ce sa fie acuzata. Ea crede ca educatorul care i-a dat voie copilului sa plece la petrecere ar putea fi luat la rost. Si ea a avut parte de scandal, la un moment dat, pentru ca a plecat la un spectacol la ora 20:00, la Casa de Cultura, fapt pentru care a luat bataie atunci.
 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Visul unui tort de nunta
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Indragostiti din intamplare
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  75 min
  00:45 Regina
  120 min
  02:45 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:15 ProVerde
  15 min
  03:30 Lectii de viata
  60 min
  04:30 Indragostiti din intamplare
  90 min
  06:00 Inima nu minte
  120 min
Modifică setările cookies