Anca se afla in coma - un episod emotionant din "Pariu cu viata"

Anca se afla in coma - un episod emotionant din Pariu cu viata
Citeste mai mult despre: Pariu cu viata, Anca, coma
Data publicarii: 16 Decembrie 2012

Episodul de luni, 17 decembrie, din “Pariu cu viata”, difuzat de la 20.30 la Pro Tv, este unul de o incarcatura emotionala intensa. In timp ce se afla intr-o stare de coma profunda, Anca "traieste" intr-o lume paralela, unde se simte in siguranta, un confort de care a fost privata prea mult timp, astfel ca ea refuza sa se intoarca in lumea reala.

Lacrimi, durere si teama sunt doar cateva dintre starile pe care le traiesc toti cei care o cunosc si o iubesc pe Anca. Familia, Vlad si prietenii incearca sa comunice cu ea cu speranta ca la un moment dat aceasta se va trezi din coma.

"Pentru filmarea acestui episod am trecut prin doua situatii complicate pe care a trebuit sa mi le asum pentru ca altfel nu ar fi iesit. Dupa ce intra in coma, Anca se trezeste intr-o lume labirint, alba, pe care la inceput nu o intelege si nu se linisteste decat atunci cand Vlad intra in aceeasi conventie cu ea. Acesta lume reprezinta trecerea dintre viata si neant, dintre viata si moarte, in acesta lume traieste spiritul Ancai care nu vrea practic sa se reintoarca in trup datorita dramelor prin care a trecut. In cea de-a doua parte, dupa ce Vlad ii explica ca daca nu se intoarce nu au cum sa se mai vada si ca tuturor le este dor de ea, Anca asista neputincioasa la toata drama prin care trece Vlad, familia si prietenii ei, nu mai poate comunica cu nimeni, nimeni nu o aude. De ce nu a fost usor deloc? Veti vedea luni”, dezvaluie Criss.

Vlad adauga: “Vorbim de cel mai greu episod pe care l-am avut de filmat. Toate secventele pe care le-am jucat au fost stari limita pe care sper din tot sufletul sa nu le traiesc vreodata. A fost greu si foarte solicitant. Pe de-o parte sunt fericit ca am avut ocazia sa joc asa ceva, pentru ca nu multi actori au avut ocazia sa joace intr-un film situatiile prin care a trecut Vlad."

“Ioana este pur si simplu devastata de ceea ce i se intampla Ancai, mai ales ca lesina chiar de petrecerea de ziua ei. Incearca prin toate mijloacele sa o ajute, dar este neputincioasa”, spune Alina.

“Sara vine la spital cu Bubu, unde ramane sa aiba grija de Anca. Totodata incearca sa vorbeasca cu ea, in speranta ca aceasta o aude. Atat Sara, cat si Cristi si-ar dori sa-si ceara scuze unul altuia, dar nu reusesc. Tentativa lor de impacare este ilustrata printr-o interpretare muzicala foarte frumoasa”, spune Sore.

Insa starea Ancai se agraveaza, iar familia se afla in fata uneia dintre cele mai grele decizii! Medicii spun ca nu mai are nicio sansa sa-si revina, ca nu mai are rost sa o tina conectata la aparate pentru a-i prelungi in mod artificial viata.

Ce se va intampla cu Anca? Ce hotarare ia familia ei? Telespectatorii vor afla urmarind serialul “Pariu cu viata”, luni, de la 20.30, la Pro Tv, episod in care cei din fata micilor ecrane ii vor asculta pe Criss & Vlad interpretand piesele “Toy Collection” si “Broken”, pe Alina cu piesa “Winter”, pe Sore si Rapha cu “Caught in the Middle”, iar pe Dima si Alexia cu “Taking Back My Love”.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies