2010 - Cele mai fastuoase botezuri pentru copiii celebritatilor - VIDEO

2010 - Cele mai fastuoase botezuri pentru copiii celebritatilor - VIDEO
Citeste mai mult despre: Povestiri adevarate, botez, fast, lux, petrecere
Data publicarii: 02 Septembrie 2010

Vedetele s-au intrecut, anul acesta, in petreceri care mai de care mai stralucitoare organizate in cinstea noilor nascuti. Cele mai fastuoase petreceri, cele mai extravagante vestimentatii, cei mai buni muzicieni, cele mai gustoase mancaruri si, nu in ultimul rand, cei mai frumosi copii.

Unii au dorit sa stea departe de ochii presei, altii au fost mandri sa isi prezinte oficial micutii. Fiecare dintre ei a avut cate o ceremonie speciala si... daruri pe masura.

Unul dintre cele mai stralucitoare botezuri ale anului a fost, fara discutie, cel al printului Carol Ferdinand!  Nu mai putin de 300 de invitati au fost martorii unui eveniment unic in Europa si America: un sef de stat a fost nas de botez pentru un print. Toti invitatii s-au intrecut in a-i face lui Carol Ferdinand daruri dintre cele mai speciale, micul print primind peste 150 de cadouri.

Dupa slujba de crestinare a micului print, familia regala si-a asteptat invitatii la un hotel din Capitala, acolo unde doamnele au excelat la capitoul eleganta!

Un alt botez care a atras atentia tuturor a fost cel al Mikaelei, fiica Iuliei si a lui Mihai Albu. Parintii micutei au vrut ca totul sa fie deosebit si in acelasi timp iesit din tiparele cotidiene. De aceea au ales ca totul sa se desfasoare exact ca in... perioada interbelica.

Dupa botez a urmat o petrecere superba oferita de nasii Mihaela si Cristi Borcea, care a costat nu mai putin de 350 milioane de lei vechi!

Nici botezul Ecuazelei, micuta lui Octavian Strunila nu a trecut neobservat! Micuta, spuneau invitatii la acea vreme, ar fi putut intra lesne in Cartea Recordurilor si asta pentru ca parintii fetitei au reusit performanta de a inventa, pentru ea, un nume unic in lume.

Petrecerea a fost o surpriza pana si pentru parintii Ecuazelei, care s-au trezit cu... peste 150 de invitati. Nimeni, evident, nu s-a suparat, nici macar atunci cand, vrand-nevrand, s-au calcat la propriu pe bataturi.

Nu a trecut mult timp si Octavian Strunila a venit la botezul fiului unui bun prieten de-al sau: Larry Maronese! Lucas Andrei, fiul lui Larry si al Ionelei a fost de departe unul dintre cei mai cuminti botezati ai anului.

La petrecerea de dupa botez au luat parte pe langa nasii Diana Dumitrescu si Ducu Ion numerosi colegi din Buftea.

Micutul Albert Cristian, fiul Cristinei Spatar a fost si el tratat ca un adevarat printisor. A avut trei trusouri, plus o multime de hainute de firma. Inca de la primele ore ale diminetii, mamica se arata extrem de emotionata.

Dupa ce Cristina Spatar si-a revenit din socul pe care l-a avut la botez a urmat o petrecere pe cinste, unde toata lumea s-a distrat alaturi de Albert!

Botezul micutului Petrus, fiul lui Petre Roman si Silviei Chifiriuc a strans multa lume buna: politicieni, oameni de afaceri. Respectand acelasi cod hollywoodian, invitatii si-au facut aparitia in masini care mai de care mai fitzoase. Ba mai mult, Petre Roman si-a prezentat fiul fix dupa modelul adoptat de Michael Jackson.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Un print in Paradis
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Dragoste si design
    105 min
    23:30 Numele meu e Riza
    60 min
    00:30 Regina
    120 min
    02:30 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:30 Lectii de viata
    45 min
    04:15 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:45 Dragoste si design
    75 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies