Adevarul despre Zina Dumitrescu!

Adevarul despre Zina Dumitrescu!
Citeste mai mult despre: Zina Dumitrescu, Povestiri adevarate
Data publicarii: 21 Octombrie 2009

Zina Dumitrescu a incercat sa isi puna capat zilelor! Zina Dumitrescu a fost sechestrata! In propria casa! De catre propriul sau fiu! Astfel de titluri au facut ca tabloidele sa se vanda mai bine ca painea calda!

Luni de zile a fost doar liniste. Nimeni nu stia ce se intampla cu regina modei romanesti. Se auzea doar ca este captiva in apartamentul ei. Era fiul ei un inger care incerca sa o protejeze sau un demon?

Misterul a tinut toata lumea cu sufletul la gura. In exclusivitate pentru “Povestiri Adevarate”, insasi Zina Dumitrescu a rupt tacerea!

Ziarele de scandal vuiau! Lumea barfea pe la toate colturile! Nimeni nu mai stia nimic de Zina Dumitrescu, decat ca dupa moartea sotului ei ar fi incercat sa isi puna capat zilelor.

A fost suficient ca fiul mamei Zina sa aiba o iesire nervoasa, pentru ca tabloidele sa croseteze tot felul de barfe!

S-a scris mai intai ca fiul ei, Catalin, ar incerca sa o protejeze, tinand-o departe de ochii lumii... pentru ca apoi sa se auda ca ar tine-o sechestrata in propria casa! Unii spun ca insusi Catalin a alimentat toate aceste barfe, pentru ca nu a permis nimanui sa se apropie, macar, de usa apartamentului.

Insasi mama Zina a vrut sa demoleze toate barfele si sa lamureasca odata pentru totdeauna cum stau lucrurile!

In toata aceasta perioada de tacere, nici macar copiii de suflet ai Zinei, fetele de aur carora Zina le-a indrumat pasii in moda, nu au putut lua legatura cu ea!

Nany, mama lui Melek, pe care Zina a iubit-o nespus, era ingrijorata de tot ceea ce auzea si citea in presa. Zina ii era prietena, era cea pe umarul careia a plans si s-a sprijinit cand draga ei fiica a murit. Nu putea ramane indiferenta acum, cand Zina trecea prin momente grele. Catalin, insa, o proteja de orice, chiar si de ea... 

Povestirile” nu au plecat urechea la tot ceea ce s-a scris in presa! Am vrut sa aflam adevarul chiar de la Zina Dumitrescu!

Numele Zina Dumitrescu atrage, se vinde bine! Asa ca tabloidele nu s-au sfiit niciodata sa publice, cu litere de-o schioapa, titluri scandaloase! Nu era pentru prima oara cand se spunea ca mama Zina ar fi incercat sa isi puna capat zilelor!

Una dintre fetele de aur ale Zinei, Nelly Nastase, s-a intors din Austria, de la procesul pentru custodia fiului sau, cu vesti bune! MG, baietelul ei, ii va fi incredintat, dupa luni de zile in care s-a luptat cu fostul sot pentru custodia lui.

 

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Feluri de iubire
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Favorul
  195 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies