Adi Minune are varianta lui pentru "E sofisticata, ma..." VIDEO

Adi Minune are varianta lui pentru E sofisticata, ma... VIDEO
Data publicarii: 06 Ianuarie 2012

Dupa ce a "manelizat" piese ale Rihannei sau ale lui Jennifer Lopez, Adrian Minune a scrutat si orizontul apropiat. I-a atras atentia  piesa unui rapper roman, pe care a transpus-o imediat pe acorduri orientale.

"Sophie" se numeste, in original, melodia pe care Adrian a interpretat-o, in stil propriu, la o petrecere.  Inregistrarea a ajuns pe internet, iar comentariile nu lipsesc.   Mai ales ca de la versuri precum "Tipa asta-i o paguba, nu e de tine!" pana la "Si-nca doua milioane pentru soacra mare"...este, totusi, o diferenta.

Muzica este un limbaj universal. Oricine se poate conecta la un ritm,la o emotie. Adrian Minune areIar atunci cand melodia preferata iti umple fiinta te simti stapanit de o dorinta nestavilita de a o fredona.Si fredonatul e flexibil,e ca un dialect propriu si personal.

Asa ca linia melodica se transforma in functie de traire.Adi Minune,de exemplu,e un adevarat sculptor care modeleaza cu iscusinta orice piesa.Melodia"Sophie", devenita hit dupa ce Maximilian si MefX au scos-o pe piata, are mai nou si varianta pe ritmuri orientale.

Adrian Minune face totul pentru ca publicul sau sa fie pe deplin satisfacut.Fanii ii cer sa cante"Of viata mea"asta canta.Fanii vor rap...atunci rap sa fie! Adi este un artist complet si isi pune amprenta personala pe orice piesa.

Cantaretul Minune are o larga sfera de inspiratie. Piese precum "Man Down" ce-i apartine starului de peste hotare Rihanna sau "I'm into you" a lui Jennifer Lopez au fost si ele manelizate. Tot la cererea fanilor, spune Adrian.

Adi Minune nu le-a cunoscut inca nici pe Jennifer Lopez si nici pe Rihanna. Le admira si nu alunga ideea ca, intr-o buna zi, sa faca chiar si un duet cu starurile americane.

Ce parere ar avea fanii lui Michael Jackson,  J Lo sau ai Rihannei despre variantele oferite de Adi Minune, nu stim. Dar un lucru e cert:Adrian are sute de mii de admiratori care sunt incantati de noile"creatii ale artistului."

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies