Afla ce vedete autohtone se casatoresc anul acesta - VIDEO

Afla ce vedete autohtone se casatoresc anul acesta - VIDEO
Data publicarii: 20 Aprilie 2012

Pepe si Raluca Pastrama au deschis sezonul nuntilor in 2012. Anul acesta Dana Rogoz, Sorana, Madalina Draghici, Lora, Brigitte Sfat, dar si Alina Crisan vor imbraca rochia alba si vom merge alaturi de barbatul iubit in fata altarului. Ramane sa aflam care dintre ele va avea cea mai frumoasa nunta, pentru ca vedetele se pricep sa transforme aceste evenimente intr-un spectacol total, plin de lux si de stralucire.

Nimic nu este lasat la voia intamplarii: aranjamentele florale, locatia, meniul, lista de invitati - totul este ales cu mare atentie. Asadar, daca aveti in plan o nunta, inspirati-va de la profesionisti!

Orice viitoare mireasa stie ca in ziua nuntii toata atentia se va indrepta asupra ei, asa ca este foarte important ca fiecare detaliu sa fie pus la punct. Incepand de la coafura, machiaj, accesorii  pana la piesa de rezistenta: rochia alba, care trebuie musai sa fie creata de un designer strain.

Daca vreti ca aparitia pe covorului rosu sa fie una de efect trebuie neaparat sa coborati dintr-o limuzina si sa fiti asteptati de cativa bodyguarzi solizi. Asa au procedat si Cristi Borcea si Alina Vidican la nunta lor. Garzile mirilor nu au fost degeaba in peisaj, pentru ca un domn care livra pizza s-a dovedit a fi un mare impediment in calea indragostilor.

Bodyguarzi au o importanta majora la un asemenea eveniment, fiindca ei sunt responsabili cu bunastarea mirilor si a nuntasilor si trebuie sa asigure ca nimeni nu deranjeaza alaiul in timp ce executa "dansul pinguinului". La nunta Cristinei Rus, de exemplu, garzile personale au avut o misiune dificila: sa tina piept armatei de paparazii care roia in jurul bisericii. Nici un jurnalist nu s-a putut apropia prea tare de miri.

Odata oficializata relatia, petrecerea poate incepe. La asemenea eveniment este bine sa angajezi un Dj priceput, care sa se asigure ca muzica va fi pe placul tuturor invitatilor. Este bine ca in playlist sa se regaseasca toate genurile, nu doar muzica populara sau dance. Daca te tin buzunarele sa inviti cativa artisti priceputi, cu atat mai bine.

Dupa atata zbenguiala o melodie sensibila si blanda este bine venita.  La nunta lui Pepe si a Ralucai Pastrama, Adrian Minune a reusit sa emotioneze intreaga audienta. Cand a inceput sa cante, lumea a amutit.

Daca muzica hraneste sufletul, meniul bine pus la punct are menirea de a potoli apetitul invitatilor obositi de atata dans si emotii. In ziua nuntii lor, Cristi Borcea si Alina Vidican si-au dorit bucate alese asa ca au angajat doi bucatari renumiti: Joseph Hadad si David Contant .


Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies