Alex Belea nu e singur! Are o gasca de prieteni si toti sunt la fel ca el

Alex Belea nu e singur! Are o gasca de prieteni si toti sunt la fel ca el
Citeste mai mult despre: Alex Belea, Povestiri adevarate
Data publicarii: 11 Iulie 2013

Cu durere in suflet, trebuie sa va dam o veste greu de digerat:Alex Belea, tanarul pe care vi l-am prezentat ieri, acela care a ratat bacul de doua ori: o data a dormit prea mult si cealalta a simtit ca este mai important sa-si perpeleasca muschii la soare, are o gasca. Si aici urmeaza partea horror: sunt multi si toti sunt ca el.

Johnny Bravo, Al Pacino, Cosi, Claudiu Versace in frunte cu Alex Belea sunt starurile locale in comuna Costestii de Vale. Niciunul dintre ei nu a reusit sa promoveze examenul de Bac. Nici nu e greu de inteles de ce..

Johnny Bravo, de exemplu, si-a dat demisia de la locul de munca, pentru ca...nu mai avea timp sa mearga la salA de fortza. Pentru acesti pusti, muschii sunt echivalentul unei diplome de facultate: ei spera ca vor trai o viatza lunga si indestulata gratie iubitelor, care ii vor intretine.

Costestii din Vale este un loc cat se poate de real populat de personaje rupte parca din fictiune:il avem pe Johhny Bravo, pe Al Pacino dambovitean, pe Claudiu Versace si pe Cossy. Cei patru fantastici il au drept capetenie pe deja celebrul Alex Belea, tanarul prea adormit si prea ocupat de muschii sai ca sa se prezinte la examenul de BAC. Belea este pus acum in fata unei situatii dificile, care il macina zi si noapte.

Niciunul dintre exemplarele pe care le admirati chiar in acest moment nu are diploma de bac. Si, chiar daca singurul care munceste este Al Pacino, care are un job de receptioner si de paznic, tinerii nu-si fac griji in privinta banilor. Cand e vorba de haine noi, gasca lui Belea este foarte descurcareata. Fiecare pune mare pret pe aspectul fizic...ca doar nu pe educatie!

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la scena deschisa
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  195 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Ma intorc la tine
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies