Botez in stil retro si tort de sushi pentru Mikaela, fiica designerului Mihai Albu! VIDEO

Botez in stil retro si tort de sushi pentru Mikaela, fiica designerului Mihai Albu! VIDEO
Citeste mai mult despre: Povestiri adevarate, botez, Iulia Albu, Mihai Albu
Data publicarii: 12 Aprilie 2010

Fast, lux si eleganta la crestinarea Mikaelei, fetita designerului Mihai Albu. Dupa o nunta retro, parintii micutei au vrut sa continue povestea in aceeasi nota, a anilor '20. Totul a fost organizat pana la cel mai mic amanunt. Mikaela a fost imbracata si ea in stilul inceputului de secol 20 si a pozat intr-un carucior vechi, restaurat contra sumei de o 1000 de euro.

Evident, micuta a fost incaltata cu pantofiori facuti de tata, un model inspirat din acelasi secol. Dupa ceremonia religioasa, invitatii de seama au mers in Cartierul Francez, la un local pretentios, unde au fost serviti cu mancaruri cu specific japonez.

Iulia si Mihai s-au pregatit intens pentru ca ceremonia de crestinare a micutei sa iasa ca la carte. Iar pentru ca acest moment sa fie unul cu adevarat memorabil si parintii spirituali au fost pe masura. Micuta Mikaela a avut doua perechi de nasi, cuplul Mihaela-Cristi Borcea si creatoarea de moda Galina Panzaru si iubitul ei. Cristi si Mihaela Borcea au o vasta experienta in nasit, pana in prezent contorizand mai mult de 20 de finuti.

Imediat dupa ceremonia religioasa, alaiul a pornit catre cartierul Francez, unde au petrecut in pasnicul stil retro-japonez. Toata lumea s-a grabit sa ajunga la petrecere. Mai putin ... nasul Cristi Borcea, care dupa ce s-a lepadat de Satana a fugit la stadion pentru a-si sustine echipa. A lasat totul in seama sotiei. Exclusivista petrecere cu sushi, tempura, fructe de mare, clesti de crab si homar Canadian, fiind in fapt un cadou de la Cristi si Mihaela Borcea oferit proaspetilor parinti.

Aici, sustin surse neoficiale, o masa de doua persoane poate ajunge la 7 milioane de lei vechi, in tiomp ce o sticla de vin poate fi cumparata cu aproximativ o mie de euro. Avand in vedere faptul ca familia Albu a avut mai bine de o suta de invitati, suma totala e posiil sa fi atins aproximativ 350 de milioane de lei vechi.

Atmosfera a ramas linistita toata seara, optandu-se pentru o petrecere tip receptie. Invitatii s-au pregatit sa socializeze in stil retro. In lumea buna a Bucurestilor, garderoba este obligatorie de la cea mai frageda varsta. Iulia si Mihai stiu acest lucru si de aceea i-au pregatit  micutei aproape o duzina de tinute pentru ziua botezului.

Cu o zi inainte de botez, atat Cristi, cat si Mihaela Borcea au avut parte de emotii puternice. Daca ale lui Cristi s-au rezumat la meciul pe care Dinamo l-a sustinut in ziua marelui eveniment, emotiile doamnei Borcea au depasit granitele tarii. Desi au avut parte de cateva mici probleme, Cristi si Mihaela Borcea nu si-au neglijat finii, pregatindu-le cu grija multe surprize.

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies