Carmen Serban este acuzata ca si-a rapit proprii nepoti, un baietel de noua ani si o fetita de sase ani! VIDEO

Carmen Serban este acuzata ca si-a rapit proprii nepoti, un baietel de noua ani si o fetita de sase ani! VIDEO
Citeste mai mult despre: Povestiri adevarate, Carmen Serban, rapire, Spania
Data publicarii: 12 Septembrie 2011

"As incalca legea de dragul lor", recunoaste senin cantareata. Dar, sustine ea, nu poate fi vorba de rapire. Varianta artistei suna cam asa: fosta cumnata ar fi plecat impreuna cu cei doi copii ai ei, in Spania, in vacanta. Pentru ca la un moment dat nu a mai stiut nimic de ei, fratele lui Carmen a cerut ajutorul autoritatilor si s-a dus dupa ei impreuna cu artista.

"Erau tinuti la bunica in conditii mizere, netunsi si slabiti" - spune cantareata. Carmen Serban sustine ca intreaga poveste a fost inventata de fosta soacra a fratelui ei. Cea care, de altfel, ar fi pus politia pe urmele ei.

Carmen Serban pare destul de degajata, avand in vedere faptul ca e invinuita de rapirea celor doi nepoti ai sai. Povestea este una lunga, spune Carmen, si totul ar fi inceput in urma cu un an, cand fratele ei a divortat. Fosta sotie, dar si cei doi copii - baietelul in varsta de 9 ani si fetita, de sase - au ramas totusi in casa familiei Serban, din Timisoara.

Cantareata sustine ca si-a dorit sa ii aiba in continuare pe nepoti aproape si ca ar fi avut grija sa nu le lipseasca nimic. Ar fi ajutat-o cu bani si pe fosta cumnata. Lucrurile insa au luat se pare o turnura neasteptata, in urma cu doua luni.

Carmen sustine ca fosta cumnata si-a schimbat comportamentul cum a ajuns in Spania. Mai mult decat atat, continua Carmen, in ziua in care urmau sa se intoarca din Spania, fosta sotie a fratelui ei a spus ca e la mama ei in vizita si ca trebuie sa faca rost de o masina pentru a ajunge la Madrid. De acolo urmau sa ia un avion, catre Romania.

Artista spune ca in acele zile s-a gandit la ce era mai rau. Isi imagina ca nepotii si fosta cumnata au patit ceva. Nu mai stia nimic de ei, asa ca a alertat autoritatile.

Carmen Serban sustine ca i-a gasit pe cumnata si cei doi nepoti, la bunica materna.

Artista a avut discutii lungi, atat cu bunica, cat si cu fosta sotie a fratelui ei. Spune ca a reusit sa isi convinga cumnata, sa ii lase pe cei mici sa se intoarca in tara, dar ca bunica nu a fost de acord.

In cele din urma, isi continua Carmen povestirea, fosta cumnata le-a dat drumul copiilor dar a ramas langa mama ei, de teama ca batrana sa nu puna amenintarile in aplicare.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Timis, Carmen Serban nu a fost acuzata, oficial, de lipsire de libertate. Asadar, pe numele ei nu exista vreun dosar.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 O iubire irezistibila
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  105 min
  19:45 Regina
  105 min
  21:30 Un cuplu de exceptie
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  120 min
  02:30 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:00 ProVerde
  30 min
  03:30 Lectii de viata
  45 min
  04:15 Un cuplu de exceptie
  105 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies