"Crima de onoare": Povestea unei romance care a indraznit sa paraseasca un cetatean kurd dupa noua ani - VIDEO

Crima de onoare : Povestea unei romance care a indraznit sa paraseasca un cetatean kurd dupa noua ani - VIDEO
Data publicarii: 12 August 2010

Faptul ca l-a parasit pe Izmail a fost o dezonoare pentru barbat, mai ales ca Mihaela a luat cu ea cea mai de pret avere: baietelul pe care il aveau impreuna. Indrazneala a costat-o scump pe romanca noastra: barbatul pe care odata il iubea i-a scos un ochi!

In urma cu 10 ani, Mihaela s-a casatorit cu Ismail, un kurd in varsta de 37 de ani pe care-l cunoscuse in Romania. Ea era doar un copil, avea 17 ani si nu-i pasa de ce-i spuneau parintii. Credea ca va fi fericita pentru tot restul vietii.

Credea ca a intalnit marea iubire. Ea si Ismail s-au mutat in Danemarca, acolo unde el avea afaceri. A venit apoi pe lume baietelul lor, dar in scurt timp, romanca si-a dat seama ca visul frumos incepuse sa se destrame. Noile obiceiuri si reguli pe care a fost nevoita sa le accepte au devenit o corvoada, iar barbatul pe care credea ca-l iubeste se transformase intr-un strain.

Intr-una din zile, Mihaela a fost batuta din nou, cu bestialitate. Atunci s-a hotarat sa plece. Sa lase totul in urma, sa-si ia baietelul si sa se intoarca in Romania. Nu banuia proportiile tragediei. Nici nu se gandea ca odata intrata in aceasta lume este greu sa mai iesi. Tara natala, insa, nu i-a putut oferi siguranta pe care o cauta. Traia mereu cu frica in san.

Era amenintata in permanenta. Isi dezonorase sotul parasindu-l si, mai mult decat atat, ii luase baietelul, care pentru el era cea mai mare avere. Ismail nu putea accepta asa o rusine. Intr-o zi, temerile Mihaelei s-au adeverit.

Ismail a ajuns dupa gratii. Insa viata Mihaelei a fost distrusa pentru totdeauna. Si totusi... povestea a avut un deznodamant neasteptat: fara ca cineva sa inteleaga de ce, Mihaela si-a retras plangerea si, mai mult decat atat s-a intors la barbatul care a mutilat-o pe viata.

Acum refuza sa vorbeasca despre acel episod. Ce s-a intamplat cu ea? A fost amenintata? Si-a dat seama, brusc, ca-l iubeste? Sau a fost vorba despre o restabilire a onoarei lui Ismail? Nu putem decat sa banuim... Despre astfel de lucruri nu se vorbeste.


Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies