Declaratii de dragoste din lumea vedetelor - VIDEO

Declaratii de dragoste din lumea vedetelor - VIDEO
Data publicarii: 05 Septembrie 2011

Unii baga mana adanc in sertarasul cu sentimente si scot de-acolo vorbe mari. Le impacheteaza in miere, fac o funda din martipan si trimit coletul, cum se pricep mai bine, catre persoana iubita. Altii sunt mai... taietori de elan. Coada de topor la origini, ciuntesc expresii - cu drag, insa - inspre interlocutor - pana cand sar aschiile de atata amor. Nu-i putem blama, caci si unii si ceilalti iubesc cu foc, pana la urma.

Si cand arde mai ceva ca-ntr-o zi de iulie, se lasa, fara doar si poate, cu declaratii. Muritori de rand, pana la proba contrara, nici cei care se bucura de-un statut public aparte, nu fac rabat de la poezia inimii.  In fata sentimentului suprem, fiecare elibereaza propriul geniu creator. 

Iubirea te face om. Te defineste. Iti fura linistea, dar e capabila, in acelasi timp, sa te imblanzeasca. Asta mai ales daca esti posesorul unui suflet rebel. Precum al Nikitei....  In lumina difuza a asfintitului, mierea curge alene pe buzele tinerei leoaice.

Iubirea este demiurgica pentru artistul atins de geniu. Iar pentru cei care o respira prin intermediul operelor acestuia,  ea insasi devine sentiment genial. Iti descreteste fruntea asa cum o face si frumosul estetic al unei opere de arta.

Brancusi a facut un legamant cu posteritatea la Targu Jiu, orasul in care Miron si Marinela si-au unit poetic destinele. Poezie pura a fost si declaratia pe care o alta Marinela,  Parvu,  a primit-o de la romanticul sau sot.

Izvor de inspiratie lirica si nu numai, craiul Liviu Varciu se iubeste neconditionat. Daruieste, insa,  iubire conditionat, aviz amatoarelor!  Timpul si spatiul nu-i sunt complici atunci cand in viata lui amoroasa rasare cate un soare.

Diana nu a fost sa fie femeia vietii lui. Liviu si-a luat inima in dinti si s-a intors cu sentimente pure, catre muza pacatelor sale tineresti.  Frumoasa Adelina.

Iubirea te face sa traiesti si in agonie si in extaz.  Opt ani de zile au dus-o, cu suisuri si coborasuri, Cristi Borcea si Alina Vidican. Pana cand, intr-o dimineata, devreme, o tara intreaga a aflat despre cotropitorul sentiment cuibarit in sufletele amandurora.

Iubirea nu are nici culoare si nici varsta.  O stiu si o simt pe pielea lor la fel de intens ca in ziua in care s-au vazut si s-au placut pe vecie, Liviu si Israela.

Desigur, a vorbi despre sentimente nobile nu este, intotdeauna, echivalent cu a face declaratii pompoase.
Profunzimea launtrica, este, in zona rurala, data de apelative mai putin poetice.  "Ba", "fa" si "ma" sunt nume de alint, ce tin de cald in iarna vietii...  Nu-ti trebuie carte pentru a spune ce te-apasa in piept.

Amorul pus in context real poate suna la fel de plat. Caci, iata, nici Andreea Tonciu nu are nevoie de vorbe mari pentru a-si exprima dragostea pentru fosta si prezenta sa jumatate.

Desi a asteptat cativa ani buni, si Traian Spak a marcat definitiv in sufletul Andreei Antonescu.  Nu vorbele i-au fost mesager. Ci... fapta!

Iubirea este mai intensa la lumina blanda a lumanarilor. Iar declaratiile de dragoste, mai fierbinti.

Exista insa si iubirea pragmatica.  Iubirea care-i leaga pe cei care au inteles ca oricat de divin ar fi sentimentul, tot muritori suntem.  Aceia pentru care eternul exista in nefiinta, isi traiesc iubirea pamanteana cu constiinta ca viata este trecatoare. Nimic nu dureaza pentru totdeauna.

La final, i-am lasat pe cei pentru care iubirea este mai mult decat orice cuvant: Dinu si Deea Maxer. E miracol, miraj, mariaj.

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Draga mama
  135 min
  03:15 Acea fata
  60 min
  04:15 Ingeri tacuti
  45 min
  05:00 Scorpionul
  60 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies