La Povestiri adevarate: Andreea Banica a nascut o fetita!

La Povestiri adevarate: Andreea Banica a nascut o fetita!
Citeste mai mult despre: Andreea Banica, Lucian Mitrea, Povestiri adevarate
Data publicarii: 07 Mai 2009

Joi, 7 mai, Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, au avut parte de clipe unice. Cei doi au intrat in cel mai important rol din viata lor, cel de parinti ai unei fetite minunate, pe care o vor numi Sofia Maria.

16 ani au trecut de cand Andreea Banica si Lucian Mitrea formeaza un cuplu! In urma cu un an cei doi s-au hotarat sa isi oficializeze iubirea si au spus "Da" in fata ofiterului de la starea civila.

Dupa ce s-au luat la primarie au ajuns si la altar. Biserica “Sfantul Spiridon cel Nou” a fost cea care le-a deschis portile proaspetilor insuratei pentru a-si face juramintele de credinta! Au sosit cu o limuzina alba de lux si au fost asteptati cu sufletul la gura de numerosi reporteri si cameramani, fotografi si oameni de presa, dar si de multi prieteni din lumea mondena.

Lucian Mitrea este "norocosul", omul care a reusit sa o tina langa el pe Andreea timp de 16 ani. Dar Lucian nu este doar alesul inimii sale: el a fost si impresarul tuturor proiectelor muzicale ale Andreei.

Andreea Banica nu a uitat nicio clipa de pasiunea ei: muzica. Nici bine nu i-a fredonat un "Da" duios in fata altarului iubitului si managerului ei Lucian Mitrea, ca a si fost pusa la treaba de catre acesta. La scurt timp dupa nunta, cantareata a filmat un nou videoclip. Dupa atata munca, a urmat o vacanta de vis in Bali! Atunci, Andreea si-a dat seama ca ea si sotul ei vor deveni parinti.

Micuta lor a sosit pe lume joi, 7 mai, la o clinica particulara, in cela mai bune conditii. Andreea Banica a nascut prin cezariana.

Sotul Andreei nu a fost langa ea in sala de nasteri, a preferat sa astepte pe hol, emotionat si agitat. “Am avut foarte multe emotii si asa, nu cred ca as fi rezistat”, a marturisit Lucian, fericitul tatic. Andreea Banica a intrat in direct prin telefon si a povestit la "Happy Hour" cum a hranit-o pentru prima oara pe fiica ei si a dat amanunte despre cum a decurs nasterea!

 

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la scena deschisa
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  195 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Ma intorc la tine
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies