La Povestiri adevarate: Andreea Banica si Lucian Mitrea s-au casatorit dupa 15 ani de iubire

La Povestiri adevarate: Andreea Banica si Lucian Mitrea s-au casatorit dupa 15 ani de iubire
Data publicarii: 27 Decembrie 2008

Mihai Petre şi iubita sa soţie Elwira Duda au dansat minunat la nunta lor de vis, iar Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au fost extrem de fericiţi să spună „Da” în faţa lui Dumnezeu după 15 ani de iubire!

Andreea şi Lucian s-au prezentat în fata ofiţerului de stare civila într-o frumoasa zi de iunie, chiar în ziua în care artista împlinea 30 de ani. O mulţime de prieteni din showbiz au sosit să le fie alaturi în ziua cea mare.

O săptămâna mai târziu, Andreea şi Lucian au ajuns şi la altar. Biserica Sfântul Spridon cel nou a fost cea care le-a deschis porţile proaspeţilor însurăţei pentru a-si face jurămintele de credinţă! Au sosit cu o limuzină alba de lux. Au fost aşteptaţi cu sufletul la gura de numeroşi reporteri şi cameramani, fotografi şi oameni de presă, dar şi de mulţi prieteni din lumea mondenă.

Lucian Mitrea este "norocosul", omul care a reuşit să o ţină lângă el pe Andreea timp de 15 ani. Lucian nu este doar alesul inimii sale, ci a fost si bosul, impresarul tuturor proiectelor muzicale ale Andreei. Pentru prima data, blonda a format echipa cu Claudia şi Julia, formând trupa Exotic.

În anul 2000, când blondele cântau înca împreună, Andreea Bănica a realizat primul ei pictorial pentru o revista de adulţi, susţinută fiind de Lucian, soţul în devenire.

Prima ruptura din showbizul din acea vreme a fost despărţirea faimoasei trupe. Dar Andreea a mers inainte. De aceasta dată, însă, cu o nouă colegă: Cristina Rus. Aşa s-a născut formaţia Blondy!

Deşi Andreea şi Cristina au spus întotdeauna că sunt foarte bune prietene, ceva a intervenit între ele. Andreea a primit atunci cea mai grea lovitură: relaţia ei cu Cristina Rus a început să scârţâie şi s-a produs ruptura dureroasă de fata cu care a cântat atâţia ani, partenera şi prietena ei.

Iată că totuşi prietenia dăinuie! Adevăraţii prieteni iartă şi uită ce e rău şi dureros... Andreea a invitat-o pe Cristina Rus la nunta ei! Din păcatre, Andreea a trecut şi prin alte incercari cumplite. şi-a pierdut tatăl şi apoi mama, părinţii pe care îi diviniza şi de care îi este foarte dor.

Viaţa a continuat s-o încerce pe Andreea cu o nouă lovitura. Ea şi Lucian au fost la un pas de moarte! Împreuna cu Lucian, Andreea a trecut şi peste asta. A urmat o nouă încercare... Zvonul că Lucian şi-ar fi găsit pe altcineva a ţinut, multă vreme, prima pagină a ziarelor. Dar iubirea şi încrederea au învins. Andreea şi Lucian au rămas împreună. Au lăsat trecutul în urmă şi au privit înainte.

Şi-au oficializat iubirea şi şi-au jurat credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu. După ceremonia religioasă, a urmat petrecerea... Marele eveniment a avut loc la restaurantul unui hotel de lux din Bucureşti... Au fost invitaţi numai unul şi-unul: familia, prietenii şi toată crema show-bizzului românesc.

Iunie a fost o lună perfecta pentru cununiile artiştilor. Asta a dovedit-o şi nunta coregrafului Mihai Petre şi a partenerei sale Elwira Duda. În ziua cea mare, mirii au sosit cu limuzina la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti, în jurul orei 15:00. Acolo îi aşteptau deja rudele şi cei mai apropiaţi prieteni. Emoţiile au fost prezente încă de la început.

De la biserică, nuntaşii s-au mutat la Palatul Ştirbei pentru marea petrecere. Dupa ce s-au pozat în ipostaze care să le aducă mereu aminte de fericirea din ziua cea mare, mirii s-au grăbit să păşească în local. Aici, Mihai a fost surprins de obiceiurile poloneze pregătite de părinţii Elwirei. Socrii mici i-au aşteptat pe tinerii însurăţei cu pâine, sare şi palincă.

Mirii au deschis petrecerea cu un dans care a atras admiraţia tuturor. Nici nu e de mirare, având în vedere faptul că amândoi sunt dansatori profesionişti.

Pe lânga dans şi muzică bună, invitaţii au fost răsfăţaţi cu o mulţime de bunătăţi. Meniul a fost elegant şi stilat şi a îmbinat cu succes mâncarea tradiţională cu bucatele fine şi exotice.

 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Inima nu minte
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Dragostea si banii
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Pamantul, Soarele si tu
  60 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Inima nu minte
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  150 min
  04:30 Doctorul casei
  45 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Inima nu minte
  120 min
Modifică setările cookies