Madalina Ghenea a fost comparata cu Sophia Loren la debutul in cinematografie - VIDEO

Madalina Ghenea a fost comparata cu Sophia Loren la debutul in cinematografie - VIDEO
Data publicarii: 04 Noiembrie 2011

Putem spune ca Romania duce lipsa de orice, numai de femei frumoase nu!  Iar cel mai bun exemplu care sa intareasca afirmatia ni-l aduce irezistibila Madalina Ghenea.

Ca olteanca l-a cucerit pe Leonardo DiCaprio a aflat intreaga planeta. Topiti dupa ea,  italienii care s-au grabit sa o adopte sustin ca are toate sansele sa dea lovitura SI la Hollywood. Nu numai ca a stralucit, pe covorul rosu,  la premiera filmului in care joaca... Se pare ca este o actrita extrem de talentata si sarguincioasa.

Oricum, admiratorii Madalinei, pe care ii si vedem pupandu-si varfurile degetelor, sunt in extaz. "Mamma mia, am dat peste urmatoarea Sophia Loren!" s-au grabit sa spuna multi dintre ei.

Asemanarile dintre cele doua sunt mai mult decat evidente. Nu ne referim aici doar la trasaturile fizice. Pana si povestile de viata au elemente in comun. Sophia Loren a copilarit in Napoli, dar la varsta de 15 ani s-a hotarat sa plece la Roma. 

Si-a inceput cariera timid, participand la concursuri de frumusete si interpretand roluri mici. In 1950 a participat la Miss Italia, unde a primit titlul pentru Eleganta, creat special pentru ea.
Ce a urmat, stie toata lumea.

Actrita a implinit de curand 77 de ani, dar cu toate astea, arata mai bine decat multe vedete tinere de la Hollywood.  Prezenta sa este mereu caracterizata de un rafinament greu de intalnit la alte dive.

Tot la o varsta frageda si-a inceput si Madalina Ghenea cariera.  Romanca a plecat la Milano pe cand avea doar 14 ani, dar asta nu a impedicat-o sa ajunga rapid una dintre cele mai aprecate femei din Peninsula. 

Madalina avea doar o harta in mana cand a ajuns in Italia. Si o lista cu zece castinguri la care trebuia sa se prezinte. Pe langa cariera in industria modei, romanca si-a incercat norocul si in actorie. Sunt sanse ca peste cativa ani sa o vedem la Hollywood.

Primul pas a fost facut deja, odata cu aparitia in productia "I soliti idioti".  Madalina Ghenea a stralucit pe covorul rosu, la Milano. A dovedit ca e cu picioarele pe pamant, insa, prin bucuria cu care a vorbit despre rolul pe care il joaca.

Madalina si-a descris in cateva cuvinte si tinuta. Spune ea...e inspirata din propria-i viata.

Inainte de asemanarea cu Sophia Loren, presa o compara pe romanca noastra cu Angelina Jolie.   Paralela nu se facea numai pe criterii fizice.  Ambele sunt implicate in acte de caritate. Pozele cu sotia lui Brad Pitt  in mijlocul copiilor nevoiasi din Africa au facut deja inconjurul lumii. 

Nici pe Madalina nu o lasa rece suferinta acestora.  Profilul sau de Facebook e doldora de marturii foto care atesta acest lucru.

Chiar daca trasaturile, masurile perfecte, si - iata - relatia cu Leo DiCaprio au propulsat-o in randul celebritatilor, colegii de platou spun ca Madalina se remarca prin multe alte calitati.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  165 min
Modifică setările cookies