Manelistii se mandresc cu fetele lor talentate - VIDEO

Manelistii se mandresc cu fetele lor talentate - VIDEO
Data publicarii: 04 Octombrie 2011

Ati auzit, cu siguranta, de proverbele ce spun ca "Aschia nu sare departe de trunchi" sau ca "Ce naste din pisica soareci mananca". Ei, bine, intelepciunea zicalelor este dovedita cu prisosinta si de faimoasele familii din muzica noastra de petrecere.

De pilda, Nicoleta Guta, Marguerita de la Clejani si Carmen, fiica lui Adrian Minune, sunt doar trei dintre fetele cunoscutilor interpreti de manele si muzica lautareasca ce o iau pe urmele parintilor si vor sa-si valorifice talentul mostenit. La randul lor, parintii sunt mandri ca odraslele au crescut si au ajuns sa le duca numele mai departe.

Adrian Minune s-a topit tot cand si-a vazut fiica in varsta de 13 ani pe scena si a auzit-o cantand. Nu si-a mai putut opri lacrimile. Desi pana acum manelistul si-a protejat mereu copii si i-a tinut departe de lumea showbizului, in Carmen, fiica lui cea mare, are incredere deplina si vrea sa ii acorde tot sprijinul.

Imbracata intr-o rochie sclipitoare de diva si fara pic de emotii, asa si-a facut fiica manelistului Minune prima aparitie publica. Carmen a impresionat cu vocea sa puternica, lasand sa se inteleaga foarte clar ca isi doreste o cariera in muzica.

Si Nicolae Guta a fost tare mandru cand fiica lui, Nicoleta, i-a cerut sa o ajute sa intre in industria muzicala.
Incantat ca fiica vrea sa ii calce pe urme, Guta a lansat-o simplu, cintind impreuna cu ea. Apoi, autointitulatul rege al manelelor si-a lasat printesa sa isi construiasca propriul drum, veghind-o indeaproape.

Oficial, Guta ar avea noua copii. Neoficial, se zice ca acestia ar fi vreo 12. Manelistul ii iubeste pe toti deopotriva, dar fiica cea mare are un loc aparte in sufletul sau caci ea este cea care i-a mostenit simtul artistic. Iar Nicoleta vrea sa arate acest lucru tuturor. De pilda, pe linga muzica, domnisoara si-a incercat norocul si in moda. Paiete si pietre cat mai sclipitoare se regasesc in hainele create dupa ideile ei pentru toate femeile dotate si petrecarete, gata sa dantuiasca pe manele pin' la ziua. Iar taticul Guta e mindru nevoie mare de talentul domnitei sale

In urma cu trei ani, o alta domnisoara isi facea intrarea in showbiz. Fiica unui cuplu celebru, Marguerita de la Clejani a debutat la doar 16 ani si s-a facut imediat remarcata prin tinuta sumara si sexy precum si prin machiajul ce putea fi vazut si de pe Marte.

Odata urcata pe scena, alaturi de parinti, tinara a demonstrat ca este dezinvolta si dornica de afirmare. Constienta de talentul mostenit, sprintara Marguerita nu s-a temut o clipa ca ar putea fi catalogata drept fata lu' mama si lu' tata.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies