Nicolae Guta plange dupa amanta si are insomnii din cauza crizei economice - VIDEO

Nicolae Guta plange dupa amanta si are insomnii din cauza crizei economice - VIDEO
Citeste mai mult despre: manele, amanta, Nicolae Guta, Povestiri adevarate
Data publicarii: 05 Iunie 2012

Nicolae Guta trece prin cea mai dificila perioada de cand s-a apucat de muzica. Distrus de plecarea amantei Ana, care pare sa-l fi uitat complet, artistul are insomnii si din cauza crizei economice. "Parca ar fi inceputul sfarsitului. Inainte, in Spania mergeam ca la piata. O zi acolo, a doua zi la Alexandria...", a spus cantaretul de manele.

Poate ca Cel de Sus ii va darui, candva, inspiratia sa puna pe portativ povestea vietii sale, caci Guta n-a facut de pomana umbra pamantului. Se numara printre putinii lautari lansati inainte de Revolutie si aflati inca in activitate. Ce-i drept, ultimii ani i-au cam dat de furca, existential vorbind. De cand cu criza raspandita ca o ciuma in lumea intreaga, Guta a fost nevoit sa renunte la tarifele ridicate si la pretentiile sale.

Dar, chiar si in asemenea imprejurari, e greu de imaginat ca Guta se va lasa, mai ales ca pasiunea pentru cantat l-a scos din saracie. Nicolae Linguraru - asa cum era trecut in buletin artistul inainte sa-si schimbe numele - a plecat de jos, dintr-o familie numeroasa din Aninoasa, Hunedoara.

Inlexiunile vocale l-au facut pe Guta cel mai cerut la concerte si la petreceri private.In 2004, cu un elan nebanuit, s-a autoproclamat rege al manelelor. S-a lasat cu galceava, mai ales ca titulatura si-o atasase, pe post de brand si rivalul Adrian Minune. De altfel, in semn de protest, acesta din urma a refuzat sa urce pe scena la Miss Piranda, spre dezamagirea fanilor. Ca o impacare simbolica  - sau gest nobil de conducator - Guta l-a numit pe Adrian "Imparatul Manelelor.

O fi fost coroana lui Guta fictiva, insa averea pe care a acumulat-o era cat se poate de concreta. Odata cu muntii de bani, in viata sa au aparut si necazurile. Cantaretul a neglijat somnul si a inceput sa abuzeze de alcool. Dupa un scurt episod lasat cu dureri crunte la inima si o vizita la medic, Guta a decis sa-si schimbe radical traiul.

Usor, usor, hiturile pe consacratul "sistem turbo" aveau sa se rareasca.  Desi a pierdut startul, "vlastarul" Florin Salam a urcat ametitor in top. Nicolae Guta a ramas, insa, apreciat. Francezii, de exemplu, i-au inclus piesele intr-un top anual, iar in Rusia a fost la mare cautare si anul trecut.

Simpaticul oltean a avut insa, altele pe cap: si-a ajutat fiica sa-si deschida o casa de moda si s-a indragostit de mai tanara Ana.  In paranteza fie spus, Guta e un mare Casanova, pentru ca are noua copii cu femei diferite si inca vreo trei presupusi urmasi... nerecunoscuti. N-a surprins pe nimeni amantlacul cu blonda, in schimb, imaginea aproape socanta a artistului transfigurat de dorul tinerei  care l-a parasit recent  i-a miscat pe multi.


Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  165 min
Modifică setările cookies