Nunta de sange albastru cu mancare traditionala si vesela Versace - VIDEO

Nunta de sange albastru cu mancare traditionala si vesela Versace - VIDEO
Citeste mai mult despre: Povestiri adevarate, casatorie, nunta
Data publicarii: 27 Iulie 2012

Mesenii n-au fost tocmai lorzi, ginerica, clar, nu a fost printul William, iar mireasa nu aadus mai deloc cu Kate, desi provine dintr-o familie nobila. E descendenta directa a bulibasei de Lugoj! Amanunte insignifiante, care nu i-au impiedicat pe Alberto si Larisa sa incinga o nunta de pomina.

35.000 de euro a costat numai rochia pe care a purtat-o tanara de 15 ani. Insurateii au mers cu caleasca trasa de cai si au avut opt perechi de nasi. Nuntasii, in schimb, au confundat strazile orasului cu Salonul Auto de la Geneva.

Evident, nota de plata a achitat-o socrul mic, insusi nepotul bulibasei de care va pomeneam. Tot el s-a ocupat atat de meniu - un fusion intre carnati traditionali si farfurii Versace – cat si de onorariile cantaretilor. 

Am fost norocosi ca ne-am putut apropia de mireasa. In mod normal, am fi avut nevoie de ochelari de soare, daca nu chiar de sudor. Larisa a stralucit pana la dureri de cap, pentru ca a purtat o rochie batuta toata in cristale si un voal lung. 


Pe cat de spectaculoasa, pe atat de greu de purtat a fost rochia.  Mireasa a avut nevoie de sustinatori in momentul in care a trebuit sa coboare, cu gratie,  treptele palatului in care locuieste.  Galantul mire Alberto si-a oferit imediat serviciile.

Cei doi indragostiti au mers la biserica intr-o caleasca trasa de mandri armasari.  Din nou, urmasa Bulibasei a avut ceva necazuri vestimentare, dar s-a descurcat. Nuntasii i-au urmat tot cu tot felul de masini cu multi cai-putere, insa. Putin a lipsit sa asistam la un accident minor, dar costisitor.

Cunoscut sub numele de "Viscol", socrul mic nu s-a uitat la bani cand a trecut, cu liniuta, cele necesare. Fiica sa si alesul ei au mers la altar insotiti de opt perechi de nasi. Acum ca s-au dat in spectacol sau, pur si simplu, asa sunt ei, n-avem de unde sa stim. Cand a venit vorba de nota de plata, insa, pe socrul mic l-a coplesit modestia.

La cum aratau masinile invitatilor, ne e greu sa credem ca s-a facut vreunul de ras cand s-a strigat darul.  Nu stim cati bani au strans insurateii. Cert e ca manelistii tocmiti sa faca atmosfera au plecat cu buzunarele doldora.

Paradoxal, stomacurile mesenilor n-au fost gadilate de preparate rafinate, ci de crapelnita traditionala. Purcelusi la protap si carnaciori au aterizat, cu grasimea de rigoare, in farfuriile Versace. Ne mai facem putin timp pentru a va povesti o patanie. Unul dintre invitati a vrut sa vina cu elicopterul, s-arate ca el e miezul. Vantul i-a taiat, insa din elan, asa ca Dan Boeru a descins tot din masina.  In urma cu ceva vreme, acelasi personaj isi dadea fata in imprejurari similare. Ceremonia s-a tinut la Poarta Sarutului, in Targu Jiu.

 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies