Oana Zavoranu: aceeasi sarcina, alt iubit. Vezi cum comenteaza Pepe si Costin Marculescu noile dezvaluiri ale Queridei - VIDEO

Oana Zavoranu: aceeasi sarcina, alt iubit. Vezi cum comenteaza Pepe si Costin Marculescu noile dezvaluiri ale Queridei - VIDEO
Citeste mai mult despre: Oana Zavoranu, avort, Povestiri adevarate, sarcina, scandal
Data publicarii: 17 Iulie 2012

Querida nu se dezminte - declaratia bomba, potrivit careia a fost gravida si cu Razvan, dar a decis sa faca avort, a incins din nou spiritele. Telenovela a fost comentata, pe rand, de Pepe, Marioara Zavoranu si Costin Marculescu, care a afirmat: "Oana este cea mai adorabila mincinoasa!".

Oana este atat de talentata in a-si pune in aplicare planurile, incat nimeni n-are dubii ca isi va sustine ideea pana-n panzele albe, poate de aceea, multi se si feresc din calea guritei sale neobosite.  Se fac ca nu observa ca a mai jucat cartea sarcinii, cu ghilimele de rigoare, pentru a-si spala din imagine si a capata niste like-uri noi pe Facebook.

Drama Queridei ar merita o ecranizare macar la Bollywood, daca nu in State. Oana a fost, asadar, gravida, dar a avortat fara sa-i spuna iubitului, care, evident, a aflat de la un alt personaj-cheie, cu rol decisiv in intriga: femeia de serviciu. Primele replici ale scenariului au fost creionate in weekend, iar cadrele filmate par usor inspirate din Spiderman. Mai mult goala, Oana s-a lipit de parbrizul masinii amorezului Razvan, intr-o tentativa disperata de a-l impaca.

Oana Zavoranu a postat pe Facebook un mesaj de multumire care s-a adresat fanilor ei si, de asemenea, i-amultumit Domnului pentru ca i-a dat ocazia sa fie celebra.

"Doamne cât mă bucur când mă simt atât de iubită şi de apărată de voi...este un sentiment unic care nu are legătură cu dragostea pe care o poţi simţi de la un iubit, soră, părinte... e ceva unic şi pentru asta indiferent prin ce trebuie aproape zilnic să trec, îi mulţumesc în fiecare clipă a vieţii mele controversate, excentrice, ciudăte şi zbuciumate lui Dumnezeu pentru că mi-a dat ocazia de a fi celebră şi astfel, de a putea simţi dragostea voastră, a fanilor mei."

La scurt timp, Oana a avut grija sa-l apostrofeze pe Pepe pentru comentariile la adresa ei si aruncat cateva replici acide.  "Sunt bine şi mă mir câtă "grijă şi compasiune" are unu care " nu doreşte să fie "asociat" cu mine:)... dar nu pridideşte niciun moment să comenteze orice fac. A avut grijă să specifie că nu am terasă... am şi o voi şi poza pentru voi şi pentru individul care deşi a avut onoarea ani în şir să stea în casele mele uită că în vila mea sunt 3 terase dintre care una deschisă... confundând comfortul vilei mele cu mansarda lui înghesuită unde bucătăria e o chicineţă de 1 m şi dormitorul un fost depozit..."

Tot o explicatie virtuala a avut si pentru nudul ad-hoc. "Sunt bine şi fericită şi îmi trăiesc viaţa aşa cum simt ca să moară de ciudă frustratele care stau să pozeze o fată care îşi permite luxul de a apărea în costum de baie:)))... am primit propuneri de a poza sexy şi da, sunt foarte curtată şi babele strâmbe care îmi numără toate sacoşele fac şi ele poze după perdele că la cât sunt de bocci asta e singura lor bucurie:)))..."

Acum, ca Pepe a zis "cadere de calciu" la misto n-avem de unde sa stim. Dar atat de bine a brodit-o, pentru aceasta  a fost si afirmatia mamei Oanei, Marioara Zavoranu. Teoria sarcinii ar fi fost mai bine primita daca Oana n-ar fi incercat aceeasi metoda si pe vremea lui Tudy. O singura variabila era schimbata pe-atunci: nu a facut avort, ci a pierdut copilul.


 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Feluri de iubire
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Dila
  195 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies