Razvan Fodor si-a demonstrat talentul culinar in fata juriului format din sotia sa, Irina, Adela Popescu si Radu Valcan - VIDEO

Razvan Fodor si-a demonstrat talentul culinar in fata juriului format din sotia sa, Irina, Adela Popescu si Radu Valcan - VIDEO
Data publicarii: 16 Aprilie 2012

Astazi, Radu Valcan si Adela Popescu au avut parte de o experienta culinara de neuitat. Nu s-au apucat ei de inventat retete gastronomice, insa au fost dispusi sa isi puna la bataie bucataria nou-nouta pentru a gazdui un chef irezistibil: Razvan Fodor. Artistul si-a transformat pasiunea pentru delicatese intr-un adevarat spectacol. A avut nevoie doar de un miel, gata baituit si fezandat, pe care si-a exersat talentul incontestabil. Din cuptor nu a iesit o friptura, ci o adevarata opera de arta.

In timp ce Razvan si-a facut de cap prin bucatarie, Radu si Adela ne-au povestit cum au petrecut sarbatorile pascale. Spre deosebire de Razvan si Radu, Adela si Irina sunt incantate de traditiile pascale, mai ales de Iepurasul generos.

Probabil ca Iepurasul de Paste nu l-a vizitat pe Razvan de frica sa nu ajunga friptura in farfuria lui la fel ca sarmanul miel din meniul de astazi. Razvan a devenit pasionat de arta culinara pe la 17 ani. Pe atunci capodoperele lui se limitau la omlete. Treptat, artistul a s-a perfectionat si a invatat sa jongleze cu retete complexe si complicate. A avut si un profesor bun: bunicul lui era un bucatar desavarsit.

Increzator in talentul sau, Razvan a fost  absolut sigur ca friptura lui va fi un succes, insa ceea ce el nu a stiut este ca evaluarea felului sau de mancarea va fi nemiloasa. A venit timpul ca Razvan sa sa infrunte juriul impenetrabil, exigent si de neinduplecat. Atmosfera a devenit sufocant de tensionata, inima a inceput sa ii bata cu putere. Daca s-ar fi aflat in fata celor trei Masterchefi, probabil ca ar fi fost mai linistit, dar acesta a trebuit sa suporte criticile sotiei, ale Adelei si ale lui Radu Valcan.

Dupa ce capodopera lui Razvan a fost gustata de fiecare membru al juriului, s-a dat verdictul! Razvan a reusit sa impresioneze juriul, dar emotiile nu au trecut. Ca orice vedeta, el a trebuit sa acorde un interviu despre experienta inedita prin care a trecut. Reporterul care s-a ocupat de acest lucru a fost chiar sotia lui, Irina.


Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  165 min
Modifică setările cookies