Ei bine, in Bucuresti s-a deschis un restaurant la care clientii mananca dupa ce-si fac rezervare si-si aleg bucata de friptura cu aproape... 20 de zile inainte.
Un asemnea loc este cat se poate de real, asa cum este si sarmanul care cerseste nu departe de acel loc si care n-a mai mancat carne din 1991. O tara a contrastelor, opulenta si saracie!
Conceptul acestui restaurant dateaza din 1939 si are la baza filosofia indiana. Bucatarii pregatesc numai carne de pui, oaie si vita crescuta special pentru carne in fermele din Covasna. Animalele au o dieta bazata pe hrana naturala si porumb, care ofera carnii lor o savoare aparte, unica.
In restaurantul amplasat intr-o zona rezidentiala a Capitalei intra numai clienti cu dare de mana. Un kilogram de carne maturata costa 240 de lei si trebuie comandata cu... aproape o luna inainte. Printre clientii fideli se pare ca ar fi nume sonore ca Peter Imre si Nicu Gheara.
Clientii isi planuiesc festinul cu mult timp inante. Fiecare bucata de carne are o eticheta cu numele celui la care urmeaza sa ajunga.
Nu departe de acest Rai culinar, in fata unei macelarii de cartier, gasim oameni pentru care o friptura la un restaurant de fite inseamna jumatate din venitul lor in fiecare luna.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | Jumatatea mea 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 135 min
|
22:15 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:15 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:15 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 15 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | Jumatatea mea 105 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|