Ei bine, in Bucuresti s-a deschis un restaurant la care clientii mananca dupa ce-si fac rezervare si-si aleg bucata de friptura cu aproape... 20 de zile inainte.
Un asemnea loc este cat se poate de real, asa cum este si sarmanul care cerseste nu departe de acel loc si care n-a mai mancat carne din 1991. O tara a contrastelor, opulenta si saracie!
Conceptul acestui restaurant dateaza din 1939 si are la baza filosofia indiana. Bucatarii pregatesc numai carne de pui, oaie si vita crescuta special pentru carne in fermele din Covasna. Animalele au o dieta bazata pe hrana naturala si porumb, care ofera carnii lor o savoare aparte, unica.
In restaurantul amplasat intr-o zona rezidentiala a Capitalei intra numai clienti cu dare de mana. Un kilogram de carne maturata costa 240 de lei si trebuie comandata cu... aproape o luna inainte. Printre clientii fideli se pare ca ar fi nume sonore ca Peter Imre si Nicu Gheara.
Clientii isi planuiesc festinul cu mult timp inante. Fiecare bucata de carne are o eticheta cu numele celui la care urmeaza sa ajunga.
Nu departe de acest Rai culinar, in fata unei macelarii de cartier, gasim oameni pentru care o friptura la un restaurant de fite inseamna jumatate din venitul lor in fiecare luna.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|