Superbe in ziua in care au imbracat rochia de mireasa, grase dupa nunta. Cum arata vedetele dupa casatorie

Superbe in ziua in care au imbracat rochia de mireasa, grase dupa nunta. Cum arata vedetele dupa casatorie
Citeste mai mult despre: casatorie, Povestiri adevarate
Data publicarii: 10 Septembrie 2013

In fiecare an, in showbiz-ul romanesc se da luptA pentru cea mai frumoasa mireasa.

 Vedetele se straduiesc sa fie la inaltime in cea mai importanta zi a vietii lor, investesc mii de euro in rochiile pe care le poarta si apeleaza la diferite tratamente de infrumusetare pentru a avea un chip luminos in ziua nuntii.

Dupa casatorie, insa, lupta pentru o imagine perfecta se termina brusc pentru unele dintre ele. Sorana, fosta componenta a trupei ASIA, Delia, Lorena Trica, Oana Lis sau Marinela Nitu sunt doar cateva dintre exemplele de dive care s-au implinit vazand cu ochii dupa ce s-au obisnuit cu titulatura de sotii.

Nu stim daca la fel a gandit si Sorana, fosta membra a trupei ASIA, insa presa a taxat-o pentru imaginea pe care a afisat-o la un an de la casatorie. Cantareata a fost surprinsa de paparazzi intr-o zi obisnuita, pe strada, iar look-ul ei nu pare sa semene prea mult cu cel cu care si-a obisnuit fanii. Acest lucru nu pare sa o deranjeze totusi pe bruneta. De fapt, cantareata nici nu si-a facut vreodata mari probleme pentru silueta ei.

Sa ni-i imaginam, spre exemplu, pe Marinela Nitu si pe sotul ei, Miron, Cozma, stand la aceeasi masa, savurand bunatatile unei cine romantice... La cat de dragastoasa si indragostita am vazut-o pe sirena, credeti ca s-ar gandi, intr-un astfel de decor, ca Luceafarul Huilei s-ar arata deranjat de un colacel? Ei bine, cel mai probabil, nu... Si s-a vazut acest lucru si anul trecut, la plaja, unde Marinela nu s-a sfiit sa arate ca s-a mai implinit un pic. Ba chiar si-a aratat formele rotunjite, acoperite doar cu o rochie transparenta.

Sa spui ca te-ai ingrasat pentru ca iti merge bine si esti fericita in casnicie, nu prea poate fi o scuza. In schimb, faptul ca mama natura nu te-a fericit cu arderi excelente, este de inteles. Lorena Trica a trecut prin schimbari radicale de-a lungul timpului si... a vorbit mereu, deschis, despre ele.

Oana Lis a trecut si ea prin multe transformari fizice din momentul in care s-a casatorit. Silueta ei s-a schimbat vizibil, insa blonda nu a parut niciodata afectata de kilogramele in plus acumulate.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies