„Inimi împietrite“ marchează întoarcerea lui Marlene Favela pe ecrane

Inimi împietrite marchează întoarcerea lui Marlene Favela pe ecrane
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 30 Aprilie 2022

Telenovela mexicană „La Desalmada“ este unul dintre cele mai noi și mai iubite proiecte Televisa.

Din 7 martie, la Acasă TV rulează o nouă telenovela marca Televisa, „Inimi împietrite“ („La Desalmada“ în original). Serialul a fost difuzat în țara de origine anul trecut și s-a bucurat de mare success, având-o în prim-plan pe frumoasa Livia Brito.

Din distribuție mai fac parte și alte nume mari din cinematografia sud-americană, precum José Ron (în rol principal), Eduardo Santamarina (intepretând un personaj malefic), Marjorie de Sousa (într-un rol negativ), celebra Marlene Favela, Sergio Basáñez (cunoscut din „Vei fi a mea, Paloma!) și Kimberly Dos Ramos (tot în rol negativ).

De altfel, pentru Marlene Favela, această producție din 2021 a reprezentat o mare revenire, după absența datorată nașterii fiicei sale și problemelor de familie care au dus-o la divorț, și după câteva proiecte mici, cu roluri mai mult episodice.

În „Inimi împietrite“, Livia Brito îi dă viață Fernandei Linares, o femeie al cărei singur țel în viață este să-și răzbune soțul, ucis chiar în noaptea nunții. Fernanda își dorește să pună cap la cap amintirile din acea noapte și să-l găsească pe cel care i-a omorât bărbatul și care a violat-o apoi pe ea. 

Când îl întâlnește pe Rafael (José Ron), se îndrăgostește de el, dar îl confundă cu bărbatul care i-a făcut rău. Pe măsură ce îi revine memoria, Fernanda își dă seama că nu a fost Rafael cel care i-a distrus viața, ci tatăl acestuia, Octavio Toscano (Eduardo Santamarina). Soluția răzbunării pare la îndemână: o căsătorie cu Rafael, care-i va facilita intrarea în casa Toscano, unde Fernanda spersă să adune probele necesare care să-l înfunde pe maleficul Octavio – căsătorit cu eleganta și bogata  Leticia Lagos de Toscano (Marlene Favela).

La Pro 2, „Inimi împietrite” va fi difuzat de luni până duminică, de la 18.00.

FOTO: pagina oficială

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la scena deschisa
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  195 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Ma intorc la tine
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies