Alessandro Safina, invitat de onoare al emisiunii "La Naiba, sa PoveStim!", alaturi de Adela Popescu si Mihai Albu!

Alessandro Safina, invitat de onoare al emisiunii La Naiba, sa PoveStim! , alaturi de Adela Popescu si Mihai Albu!
Citeste mai mult despre: Mihai Albu, La naiba sa PoveStim, Mircea Solcanu
Data publicarii: 01 Noiembrie 2009

Alessandro Safina a sosit in Romania sambata, 31 octombrie, insotit de staff-ul sau compus din 10 persoane, cu totii fiind cazati la un luxos hotel de 5 stele. Duminica, 1 noiembrie a venit in calitate de invitat special in emisiunea "La naiba, sa Povestim", prezentata de Mircea Solcanu. Alessandro Safina si-a amintit, alaturi de Adela Popescu si ea invitata in emisiune, de duetul pe care l-au sustinut in urma cu un an.

Alessandro Safina urmeaza sa sustina un concert extraordinar la Sala Palatului astazi, 2 noiembrie, cu incepere de la ora 20:00.

Alessandro va fi sustinut pe scena de o trupa de acompaniament instrumental din Italia, dar si de Orchestra Metropolitana Bucuresti, formata din 30 de muzicieni.

Partenera sa de duet in acea seara va fi tanara Ianna, impreuna urmand sa abordeze cateva melodii celebre, precum "Time To Say Goodbye" (Con Te Partiro), "Vivo per Lei" sau "Aria e Memoria".

Scena Salii Palatului va fi decorata cu sute de trandafiri albi si orhidee tailandeze, florile preferate ale lui Alessandro. Florile vor fi aduse special din Olanda chiar astazi, in ziua concertului, pentru a se mentine proaspete.

Pentru cabine, artistul a cerut platouri cu fructe exotice, cafea espresso si apa plata, organizatorilor fiindu-le deja cunoscut faptul ca, inainte de concert, Alessandro prefera gustarile frugale.

Cu toate acestea, Alessandro a anuntat deja echipa Blue Music ca, intr-una din zile, va renunta la ora de fitness, pentru ca de-abia asteapta sa serveasca din nou salata de vinete si ardei copti, preparate care i-au placut la nebunie anul trecut.

Alessandro si-a manifestat dorinta ca anul acesta sa viziteze castelul Bran, daca timpul ii va permite. La vizita de anul trecut, i-a surprins pe cei de la Blue Music cu toate lucrurile pe care le stia despre Romania, despre istoria si personalitatile roamane din muzica sau sport.

Anul acesta, fanii au fost extrem de interesati sa-l cunoasca personal pe Alessandro Safina. Pentru acest lucru, au avut la dispozitie un numar limitat de bilete Meet&Greet, care le-au oferit posibilitatea unei intalniri fata in fata cu Alessandro Safina in culise inainte de inceperea concertului, pentru poze si autografe.

Mircea Solcanu, prezentatorul emisiunii „La naiba, sa PoveStim”, difuzata ACASA, duminica, 1 noiembrie, dupa Cinema Acasa, i-a avut invitati si pe celebrul designer de pantofi Mihai Albu si pe Adela Popescu. Proaspat tatic, Mihai vine in platoul emisiunii  cu tolba plina de noutati despre primele zile alaturi de fetita sa.

Telespectatorii au aflat cum se descurca creatorul in postura de tatic si cat de grijuliu este cu Mikaela Ioana, micuta care i-a cucerit definitiv inima.

Alaturi de Mihai Albu si Adela Popescu, Mircea Solcanu a intors pe toate fetele evenimentele mondene ale finalului de saptamana. Un bal de caritate plin de culoare desfasurat la Palatul Parlamentului, aniversarea zilei de nastere a  lui Matteo, fostul iubit al Deliei, sau o prezentare de lenjerie intima intr-un club exclusivist din Capitala sunt doar cateva dintre evenimentele in culisele carora reporterii emisiunii au avut acces.

Duminica, imediat dupa Cinema Acasa, Mircea Solcanu, Alessandro Safina, Adela Popescu, Mihai Albu si Rich au avut intalnire cu telespectatorii pentru o noua editie a emisiunii  „La naiba, sa PoveStim”.


Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies