Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu se lupta cu moartea in “Pariu cu viata”

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu se lupta cu moartea in “Pariu cu viata”
Citeste mai mult despre: Pariu cu viata, Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman
Data publicarii: 27 Martie 2012

Vlad (Vlad Gherman) si Anca (Cristina Ciobanasu) sunt protagonistii celor mai grele secvente filmate pana acum in serialul “Pariu cu viata”, difuzat la Pro Tv.  In episodul de luni, 2 aprilie, telespectatorii vor vedea cum in urma conflictului din Colegiul de Arte, elevii sunt terorizati de tatal lui Razvan, care apare inarmat, iar Vlad este impuscat sub privirile inspaimantate ale colegilor sai.

Pregatiririle pentru aceste secvente pe cat de dramatice, pe atat de impresionante, au presupus concentrare, ambitie, disciplina, seriozitate, talent si daruire: “A fost extrem de solicitant atat psihic, cat si fizic. Am plans toti, si cand spun toti, ma refer de la cel mai mic la cel mai mare membru al productiei acestui serial. Am filmat momente dramatice. care au necesitat o concentrare extrem de mare si o incarcatura sufleteasca uriasa, iar rezultatele sunt pe masura”, povesteste Vlad Gherman.

Aflat intr-o stare critica, Vlad se zbate intre viata si moarte, insa cea care ii este aproape in fiecare secunda este Anca: “Au fost secvente cu o incarcatura emotionala uriasa. Primele trei zile, cat s-au filmat interioarele cu regizorul Alex Fotea, am stat numai in sala unde se petrecea actiunea. Nu a glumit nimeni, nu a vorbit nimeni despre altceva, in asa fel incat sa ne putem concentra. Am plans aproape non-stop si in pauze nu reuseam sa ma opresc. Iar cand reuseam sa o fac treceau cateva minute si trebuia sa intru in stare din nou”, isi aminteste Cristina Ciobanasu.

Interpretarea remarcabila a acestor scene complexe, dificile si pline de tensiune i-a adus pe tinerii din LaLa Band la o adevarata maturitate artistica .  “Ne-am ajutat foarte mult intre noi, colegii, sa intram in stare si sa o mentinem asa, plansi si incarcati emotional, de-a lungul zilei, plus focurile de arma si amenintarile cu pistolul! Cred ca cele mai groaznice au fost acelea cand s-a tras cu arma. Sunetul acela te baga clar in sperieti si un fior iti cuprinde intreg corpul cand auzi BANG! Dupa ce am terminat de filmat acest episod, stiu ca mi-am spus: “Am facut-o si pe asta!”. Simt ca a fost o mare realizare actoriceasca si o victorie pentru noi si pentru munca pe care o depunem”, adauga Vlad Gherman.

 “Se incadreaza la secventele cele mai provocatoare. Atmosfera si set-up-ul au fost atat de bine create, incat ne-au ajutat si pe noi sa traim cu intensitate experienta. Trei zile la rand am stat sub presiune, avand un om inarmat terorizandu-ne, siroaiele de lacrimi nu au lipsit nici ele, dar de-abia astept sa vad rezultatul final. Fiind in colectiv, frica s-a transmis de la unul la celalalt, imaginea cu Vlad impuscat si Ancuta tremurand de durere langa el de asemenea a contribuit mult”, spune Alina Eremia.

 “Pentru a reusi sa joc o astfel de stare a trebuit sa ma deconectez de realitate si sa fiu tot timpul cu gandul la ceea ce aveam de jucat, la acea sala de clasa in care un om instabil psihic “face legea” cu ajutorul unei arme. Regizorul care a filmat aceste secvente, Alex Fotea, s-a dedicat ca de obicei trup si suflet, reusind astfel sa ne redea exact trairea de care aveam nevoie pentru a intelege excat ce se intampla in acest gen de situatie”, sustine Dorian Popa.

“Au fost 3 zile deosebit de grele in care nu am parasit incaparea unde se desfasura atacul nici la pauza de masa, tocmai pentru a nu ne pierde concentrarea. Am filmat totul in ordinea cronologica a actiunilor, pentru a fi totul cat mai real, in fiecare zi 12-14 ore de filmare. Au fost momente cand am avut nevoie de calciu sau magneziu pentru ca ne consuma foarte tare plansul si panica insa cred ca rezultatul este pe masura. Toate secventele au fost foarte grele, pentru ca mi-am asumat starile prin care trece personajul meu: frica-panica-furie. Am apelat la amintiri neplacute, m-am concentrat foarte tare si am crezut cu sfintenie tot ce se intampla pe platou”, marturiseste Sore.

 “A fost declarat inca de la inceput "cantonament". 3 zile in care am stat de dimineata pana seara concentrati sa iasa treaba bine. Orice distractie ne-ar fi scos din stare asa ca a trebuit sa lasam telefoane, glume pe platou deoparte. Aveam voie la baie si atat. Cel mai greu era sa ramanem concentrati pentru ca intre duble si secvente se schimba lumina, pozitia camerelor, se dadeau indicatii. Totul se intampla intr-o liniste deplina. Regizorul Alex Fotea ne-a ajutat foarte mult. Noi nu stiam ce inseamna sa-ti tina cineva arma la tampla. El ne-a aratat si descris foarte explicit ce inseamna”, declara Raphael Tudor, interpretul lui Cristi.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies