Actorii care au interpretat personaje negative in “Iubire si onoare” isi spun povestea – GALERIE FOTO

Actorii care au interpretat personaje negative in “Iubire si onoare” isi spun povestea – GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Iubire si onoare, Adela Popescu, Diana Dumitrescu
Data publicarii: 24 Iunie 2011

Vineri, 24 iunie, la 20:30, telenovela “Iubire si onoare” a ajuns la final. Adela Popescu, Augustin Viziru si Diana Dumitrescu, actorii care au interpretat roluri negative in aceasta productie cred ca personajele lor vor primi ce merita.

Adela Popescu despre Carmen

De la primul episod toti oamenii urmaresc un serial pentru a ajunge la ultimul si acesta  este o incununare a asteptarilor acestora. Carmen o sa ajunga in locul in care Adela nu a ajuns si nu vrea ajunga niciodata”, spune Adela Popescu despre destinul personajului sau, primul de factura negativa jucat de actrita.

La finalul telenovelei “Iubire si onoare” Adela Popescu stie exact care este cea mai placuta imagine de pe platoul de filmare. “Sunt imbracata intr-un costum extravagant si parul explodat, rosu, chipie cu dungi. Sunt niste secvente extraordinar de haioase pe care le-am filmat cu Razvan Fodor)).

Augustin Viziru despre Aziz

Rolul din “Iubire si onoare” a fost superb, a reprezentat o mare provocare pentru mine si am fost incantat de Aziz inca de la bun inceput. Consider ca mi-am dus rolul cat de cat bine pana la capat, si nu as fi reusit asta fara sprijinul echipei si postului Acasa. Mi-a placut foarte mult finalul telenovelei, iar telespectatorii vor descoperi ce se intampla cu Aziz urmarind ultimul episod din “Iubire si onoare”, azi, 24 iunie, de la 20:30”, a declarat Augustin Viziru.


Diana Dumitrescu despre Oxana

Oxana cu siguranta a primit ce a meritat. Mi-as fi dorit pentru personajul meu sa aiba un final mai usor, nu stiu...poate sa moara ( ar fi fost mult mai demn pentru ea)...dar suferinta prin care ea va trece este cu adevarat meritata. De ce zic ca pedeapsa cu moartea ar fi fost mai usoara pentru ca pentru orice mama, indiferent cat de rea ar fi, faptul ca ramane fara copil este ingrozitor de dureros si poate nu exista cuvinte sa exprimi durerea asta. Asta i se va intampla si Samirei, va simti din plin aceasta durere…De aceea spun ca ar fi fost mai demn si mai putin dureros sa moara decat sa dispere dupa copil si sa-l caute o viata intreaga…” marturiseste Diana Dumitrescu.

Exact despre ce este vorba si ce se intampla cu celelalte personaje din “Iubire si onoare” ai aflat vineri, 20 iunie, de la 20:30, ACASA.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies