Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol si Elvira Deatcu - colegi pe platourile de filmare in "Iubire si onoare" - GALERIE FOTO

Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol si Elvira Deatcu - colegi pe platourile de filmare in Iubire si onoare - GALERIE FOTO
Data publicarii: 13 Iulie 2010

Iubire si onoare”, cel mai nou proiect MediaPro Pictures care va fi difuzat din toamna ACASA, aduce impreuna pe platourile de filmare nume mari ale cinematografiei. Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Elvira Deatcu si Alexandru Papadopol vor fi colegi pe platourile de filmare din Buftea ale telenovelei care spune povestea de iubire imposibila dintre un arab si o romanca. Actorii au inceput filmarile ieri, pe 12 iulie!

Actrita Maia Morgenstern se afla la a doua colaborare cu ACASA, dupa  serialul “Aniela”, de aceasta data cu rolul Marietei, mama Ilincai (Madalina Draghici), o femeie care se opune iubirii dintre fiica ei si seicul arab Amir (Radu Valcan).

Este o onoare faptul ca producatorii m-au cooptat intr-un nou proiect.  Ei m-au invitat sa ma lansez intr-o noua aventura culturala, una care depaseste granitele tarii. In pregatirea rolului ma bazez pe intuitie si pe ceea ce cunosc despre acea lume in speranta si in dorinta ca-mi voi implini un nou vis- acela de a juca un rol nou pentru mine”, spune actrita.

Dupa parvenitul Mitica Laptaru, din “Aniela”, Ioan Isaiu se afla din nou in fata unui rol diferit, de aceasta data el va fi tatal Ilincai, o tanara cu un suflet sensibil care-si gaseste iubirea la mii de kilometri departare. “Este o partitura ofertanta care poate deveni un personaj puternic si cu priza la public. Noi acum facem cunostiinta, ne prezentam unul altuia si sper sa ne imprietenim foarte bine :). Iar faptul ca voi juca alaturi de doamna Maia Morgenstern este o bucurie si o provocare in acelasi timp, o provocare a mea la profesionalism si studiu mai intens”, declara Ioan Isaiu.

Alexandru Papadopol face si el parte din familia protagonistei unde il interpreteaza pe unchiul acesteia, Claudiu, un barbat uns cu toate alifiile care ascunde mai multe secrete: ”Prima zi de filmare a fost si cea mai grea pentru ca am avut mari emotii. Fiecare inceput, fiecare nou rol inseamna pentru mine framantare, ma gandesc la personaj zile bune inainte de debutul filmarilor, am emotii cand aud prima data „Actiune!”. Claudiu este un barbat puternic, un profesionist extraordinar, un om echilibrat, cu psihic puternic. In prima zi am filmat alaturi de Maia Morgenstern, un nume mare din cinematografia romaneasca si mondiala, asa ca am avut parte de emotii duble”, spune Alexandru.

Intre Claudiu (Alexandru Papadopol) si Lavinia (Elvira Deatcu) se naste o frumoasa poveste de dragoste: „Am citit primele 20 episoade, stiam de la primele intalniri cu producatorii si regizorii despre ce este vorba in linii mari si fusesem deja prinsa de povestea lor, suna foarte bine ca propunere de personaj. Este putin diferit de ce am jucat pana acum, in aparenta este o femeie puternica, dar ascunde partile mai sensibile, care nu trebuie aratate lumii, sunt trairi pe care nici ea nu si le poate explica foarte bine rational. Cu Alexandru Papadopol cu care am jucat si in “Aniela dar si in “Daria, iubirea mea” colaborez foarte bine, profesional vorbim aceeasi limba si gandim la fel”, marturiseste actrita.

Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu, Madalina Draghici si Radu Valcan au auzit ieri, 12 iulie, pentru prima oara “Actiune” la acest proiect, prima zi de filmare a mers ca pe roate, iar telespectatorii ACASA vor putea vedea in aceasta seara la “Povestiri de noapte de la ora 22:30 imagini de making of trase pe platourile de la Buftea.

Mai jos poti vedea cateva imagini de making of din prima zi de filmare pentru "Iubire si onoare"!

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  60 min
  18:00 Dragoste de neinvins
  60 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies