Top nunti in productii romanesti marca ACASA - SUPER GALERIE FOTO

Top nunti in productii romanesti marca ACASA - SUPER GALERIE FOTO
Data publicarii: 30 Iunie 2011

In mai toate serialele, fie ele straine sau romanesti, unul dintre cele mai interesante momente ale „actiunii” este reprezentat de nunta. Productiile ACASA nu fac exceptie de la regula, asa ca ne-am gandit sa facem o recapitulare si sa te invitam sa ne spui care ti s-a parut cea mai spectaculoasa nunta.

In „Numai iubirea” au fost doua nunti spectaculoase, foarte diferite intre ele. Daca nunta dintre Alexandra (Adela Popescu) si Victor (Dan Bordeianu) a avut loc pe o pajiste,  doar ei si preotul, cea dintre Dan (Alexandu Papadopol) si Ana (Corina Danila) a fost una grandioasa, intr-o biserica, la care au participat foarte multi invitati.

Doi frati gemeni, Mihnea si Robert Nicolau (Alexandru Papadopol), s-au casatorit cu Eva Cernat (Oana Zavoranu) si Rebeca Alecu (Lili Sandu) in „Pacatele Evei” .

In „Lacrimi de iubire”, Sonia (Nicoleta Luciu) a purtat o rochie foarte sexy la nunta cu George (Dorian Boguta). Lili (Ioana Ginghina) s-a casatorit civil cu Horia (Adrian Stefan).  De o nunta spectaculoasa au avut parte si Maia (Nicole Ghiorghiu) si Mihai (Lucian Viziru).  Alexandra Mateescu ( Adela Popescu) a imbracat rochia de mireasa, dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Si in ”Iubire ca in filme” nuntile s-au tinut lant: Raluca (Adina Galupa) si Dragos (Adrian Nicolae) si-au asumat pentru prima oara rolul de miri si au pasit spre altar impreuna cu nasii lor (Ioana) Adela Popescu si (Bobo) Dan Bordeianu; Daiana (Diana Dumitrescu) si Boby Parai (Cabral) au avut parte de o nunta aristocratica. 

"Daria, iubirea mea" a spus povestea unei iubiri emotionante, din care programarea nuntilor nu a lipsit. Cununia intre Dan (Adrian Stefan) si Daria ( Victoria Raileanu) nu a mai avut loc. In schimb, nunta lui Remus (Marius Galea) cu Olivia (Ana Maria Moldovan) s-a desfasurat ca la carte.

Ema (Diana Dumitrescu) s-a casatorit de doua ori in „Razboiul sexelor”: prima data cu Cezar (Catalin Catoiu) si a doua oara cu Alex (Alexandru Papadopol).

In “Inima de tigan” nunta dintre Roza (Nicoleta Luciu) si Codrut (Denis Stefan) a fost una conform legilor tiganesti, cei doi miri fiind promisi unul altuia dinainte de a se naste. Irina (Andreea Patrascu) s-a casatorit si ea cu Codrut (Denis Stefan), dar de aceasta data nunta a fost din iubire.

Regina si Cosmin, protagonistii telenovelei "Regina", interpretati de Diana Dumitrescu si Bogdan Albulescu, s-au casatorit si ei. Regina i-a spus "Da" lui Cosmin dupa ce acesta i-a marturisit iubirea pe zeci de monitoare de televizor, intr-un magazin de electrocasnice.

“Ingerasii” au avut un final de poveste, cu o nunta pe malul unui lac, sub un curcubeu, la care au participat toti prietenii Liei (Adela Popescu) si ai lui Tudor (Ioan Isaiu).

In „Aniela” telespectatorii au avut parte de o nunta dubla - Aniela (Adela Popescu) si Radu (Mihai Petre), Niculina (Sabina Posea) si Stere (Bogdan Albulescu) s-au casatorit in aceeasi zi. Si Polixenia Laptaru (Diana Dumitrescu) cu Printul Mihail (Emil Mandanac) au spus „Da” in fata altarului.

Desi faceau parte din doua lumi diferite, iar familiile nu erau de acord cu relatia dintre ei, Amir (Radu Valcan) si Ilinca (Madalina Draghici) au luptat pentru iubirea lor si au asteaptat cu nerabdare momentul in care au purtat verighetele pe deget in „Iubire si onoare”.

Vezi o galerie foto impresionanta cu toate aceste secvente.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies