Vezi primele opt episoade din “Numai iubirea” pe site-ul www.acasatv.ro

Vezi primele opt episoade din “Numai iubirea” pe site-ul www.acasatv.ro
Data publicarii: 03 Aprilie 2011

ACASA aduce din nou pe micile ecrane productia pe care telespectatorii si-au dorit foarte mult sa o revada, prima telenovela romaneasca “Numai iubirea”, ce este difuza in fiecare sambata si duminica, de la 14:00. Click aici sa vezi primele opt episoade!

In fiecare saptamana, duminica, dupa ora 17:00, pe www.acasatv.ro vor fi postate cate patru episoade.  Publicul poate vedea aceasta telenovela si pe site-ul nostu.

Prima telenovela romaneasca a declansat un fenomen national, iar caravanele Numai iubirea au produs o adevarata nebunie in randul fanilor,adunand zeci de mii de fani.

Citeste povestea spusa in prima telenovela romaneasca:

Aveau o viata fericita impreuna: Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) si Bianca (Bianca Neagu). Pana intr-o zi nefericita in care viata Ioanei a fost curmata de un tragic accident de masina care ii marcheaza pe viata, in primul rand pe Dan care fusese la volan in momentul fatal. Bianca, fetita lor, avea numai cinci ani, iar Dan a ramas sa-i fie si tata si mama, fetita fiind singurul sau motiv de a trai, lumina ochilor sai.

Au trecut de atunci doi ani. Bianca este o fetita minunata, foarte inteligenta, dar totusi un copil trist, care a crescut fara mama. Isi iubeste mult tatal si incearca sa fie alaturi de el in orice imprejurare. Ea este acum in clasa I, in timp ce Dan, un arhitect de succes, nu poate trece inca peste dureroasa pierdere a sotiei lui dar totusi incearca sa-si refaca viata.

Alaturi de cei doi se afla si Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Cei trei locuiesc impreuna intr-o vila superba iar Ildiko (Ioana Ginghina) este menajera lor, ea fiind o persoana harnica si plina de viata, extrem de atragatoare.

Bianca si Dan vor trebui sa infrunte impreuna numeroasele obstacole ce le ridica viata. La inceput apare Andreea (Oana Zavoranu), o femeie ambitioasa, lipsita de scrupule, care isi doreste cu disperare o cariera solo in muzica. Pentru a deveni un star, ea are nevoie de o multime de bani, pe care vrea sa-i obtina de la Dan. Gandindu-se tot la averea lui Dan, Claudia (Tora Vasilescu), mama Ioanei, lupta pentru a obtine custodia Biancai si a-si primi, astfel, in fiecare luna “alocatia”. Pentru aceasta, ea va apela la “serviciile” lui Tudor (Vlad Radescu), un avocat fara scrupule, alunecos si care nu lasa femeile din jur indiferente.

Cum fiecare lucru rau atrage dupa sine si un lucru bun, Dan si Bianca sunt ajutati de Marga (Anca Pandrea), o vecina, care le este intotdeauna alaturi si de Manole (Sebastian Papaiani), sotul Claudiei, om bun la suflet care nu accepta sub nici un chip ideile pline de rautate ale sotiei sale, dar care se lasa dominat de aceasta.

Desi Bianca nu suporta ideea ca tatal ei sa-si mai gaseasca o noua sotie, atunci cind o cunoaste pe Ana (Corina Danila), profesoara ei de engleza, o femeie frumoasa si modesta, isi schimba parerea si incearca din rasputeri sa-i apropie pe cei doi. Cum Andreea, “iubita” tatalui sau ii sta in cale, micuta apeleaza la diverse tertipuri pentru a o indeparta, intre cele doua existand clar un razboi. Va reusi oare Dan sa scape de povara trecutului si va intelege ca in viata numai iubirea conteaza?

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Draga mama
  120 min
  03:00 Jocurile sortii
  60 min
  04:00 Sarutul otravit
  60 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  164 min
Modifică setările cookies