Care este protagonista anului? Voteaza actrita ta preferata din telenovelele de ACASA  

Care este protagonista anului? Voteaza actrita ta preferata din telenovelele de ACASA
Data publicarii: 28 Martie 2013

Le vezi zilnic in telenovelele de ACASA si sunt unele dintre cele mai bune actrite latino-americane. Unele te-au incantat cu numeroase roluri de neuitat, altele sunt abia la inceputul carierei lor actoricesti. Voteaza-ti eroina preferata din telenovelele de ACASA.

1. Carla Hernandez, interpreteaza primul sau rol principal in telenovela "Rosa Diamante", difizata zilnic, de la 19.30, acasa, unde joaca alaturi de Mauricio Ochmann si Lupita Ferrer.

Rosa este o fata care a crescut intr-un colegiu de fete, unde cea mai buna prietena a sa a fost Eva Sotomayor. Dupa ce Eva se indragosteste de un barbat incantator, dar afemeiat, pe nume Ignacio, ea ramane insarcinata, iar el, fara sa stie, o paraseste.

Eva si Rosa fac un pact: sa fie ambele mame pentru bebelusul nascut de Eva. In drumul lor spre capitala, cele doua prietene au un accident de masina, in urma caruia Eva moare si Rosa supravietuieste. Cea care se va ocupa de cresterea copilului este Rosa, care isi jura sa se razbune pe Ignacio.

2. Silvia Navarro joaca rolul Camilei, in telenovela "Dragoste si lupta", difuzata zilnic, de la 17.30, ACASA, prestatie pentru care a fost foarte apreciata, atat datorita talentului sau actoricesc, dar si datorita chimiei pe care o are cu interpretul personajului principal, Daniel, interpretat de Cristian de la Fuente.

Cei doi ajung sa se intalneasca in conditii nefavorabile, insa intre ei se va infiripa o dragoste puternica si, in ciuda obstacolelor care le apar in cale, iubirea lor va invinge.

3. Marlene Favela este cunoscuta pentru rolurile sale de femeie puternica, independenta si pasionala. Tocmai de aceea, ea a fost prima alegere a producatorilor telenovelei "Patimile inimii", difuzata zilnic, de la 18.30, ACASA. Marlene o interpreteaza pe Patricia Campos Miranda, care se indragosteste de un angajat de la ferma bunicii sale.

Armando Mercano (Guy Ecker) o cucereste cu greu pe Patricia, dar dragostea lor va avea de infruntat invidia Fedorei, verisoara Patriciei, indragostita si ea de Armando, si furia lui Marcos, fostul iubit al Patriciei, pe care ea il crezuse mort.

4. Maite Perroni intra in rolul Renatei, intr-o telenovela cu scenariu original si atipic, "Un colt de rai", difuzata sambata si duminica, de la 15.30, ACASA. Renata si Cachito sunt indragostiti si urmeaza sa se casatoreasca, dar Cachito moare in urma unui accident si ajunge in rai. Lui i se ofera oportunitatea de a se intoarce pe Pamant, dar intr-un alt trup, cel al preotului Salvador.

Vor urma clipe grele pentru Salvador, care isi da silinta sa o recucereasca pe Renata, lucru ingreunat de postura sa de preot.

5. Lucero a fost Valentina Villaba in telenovela "Stapana", difuzata de luni pana vineri, de la 15.30, ACASA.

Valentina il iubeste pe Alonso (David Zepeda), dar el isi doreste doar banii ei. In plus, este amantul Ivanei, versioara Valentinei. Cei doi au pus la cale un plan pentru a-i fura averea, dar lucrurile se complica si Alonso prefera sa dispara fara urma.

Dezamagita, Valentina se izoleaza si se duce sa locuiasca la ferma “Los Cascabeles”, una dintre proprietatile ei, unde il cunoaste pe Jose Miguel (Fernando Colunga), care a venit de curand sa munceasca la ferma tatalui sau. Incet, cei doi vor ajunge sa se indragosteasca, dar iubirea lor este amenintata de aceeasi Ivana si de Rosendo, un barbat sadic si crud.
 

Votul s-a incheiat! Vezi aici o SUPERGALERIE FOTO cu SILVIA NAVARRO (Camila Monterde) si afla tot ce nu stiai despre ea

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Feluri de iubire
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Dila
  195 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies