David Zepeda: Nu exista niciun fel de competitie intre mine si Fernando Colunga!

David Zepeda: Nu exista niciun fel de competitie intre mine si Fernando Colunga!
Data publicarii: 01 August 2010

David Zepeda a demonstrat ca intra perfect in pielea unui personaj negativ prin rolul lui Bruno, pe care il interpreteaza in telenovela ”Predestinati”. Daca aici le face viata amara personajelor interpretate de William Levy si Jackie Bracamontes, in „Soy tu dueno”, noul proiect in care este implicat, David se va stradui sa-i faca viata imposibila personajului caruia ii va da viata Fernando Colunga, pe care in prezent il puteti urmari in telenovela "Impreuna pentru totdeauna", difuzata ACASA zilnic, de la 18:30.

De aici au aparut si zvonuri conform carora ar exista si in realitate oarece rivalitati intre cei doi actori, dar David Zepeda neaga cu vehementa acest lucru, in cadrul unui interviu acordat jurnalistei Rocio Rangel.

Ma simt privilegiat sa fac parte din distributia telenovelei „Soy tu duena”, un proiect minunat, in care participa actori de prima mana. Producatorul Nicandro Diaz este exceptional. M-a surprins faptul ca am fost atat de norocs incat sa mi se dea din nou ocazia de a interpreta un personaj negativ (Alonso Penalvert)”, a spus actorul.

Intrebat fiind daca i s-a intamplat sa fie certat pe strada pentru faptele personajelor sale, David a spus ca a fost abordat mereu pe un ton vesel.

„Se fac mereu glume pe seama personajelor mele si unii imi vorbesc despre mama mea, nu sunt deloc agresivi. Pe platoul de filmare sunt distractive scenele in care fac rautati si drept sa spun sunt incantat de gesturile nesuferite pe care le interpretez. Nu m-ar deranja daca as fi asemanat si inr ealitate cu personajele mele, ar insemna ca am dat ce-a fost mai bun in mine pentru a le interpreta. In orice caz, nu am interpretat numai personaje negative pana acum, doar ca Bruno si Alonso au fost roluri pe care le-am primit consecutiv”, a marturisit el.

David a mai spus ca nu-l intereseaza neaparat sa primeasca un rol de protagonist in urmatorul sau proiect, cat il itnereseaza sa dea viata unor personaje puternice, cu caracter, pline de forta si pasiune.

Lucrez excelent cu Fernando Colunga si cu Lucero, care intepreteaza cu mult profesionalism rolurile principale. Mi-e foarte clar ca ei sunt protagonistii, iar eu sunt personajul negativ, care le face viata cat mai grea cu putinta. Ma straduiesc sa dau ce-i mai bun din mine si sa-mi aduc cat mai realist aportul in aceasta poveste, dar nu e adevarat zvonul ca ar fi si in realitate o anume rivalitate intre mine si Fernando Colunga. Fernando este un adevarat profesionist, constient de ce poate sa faca si de ce traiectorie are de urmat. Nici n–ar exista motive sa fim dusmani, fiecare dintre noi stie ce are de facut, suntem diferiti si suntem constienti de faptul ca personajele naostre trebuie sa fie cat mai bine redate publicului. Singura competitie in care intru este cea cu mine insami”, a declarat David Zepeda.

David Zepeda poate fi urmarit in telenovela „Predestinati”, difuzata ACASA de luni pana joi, de la ora 20:30, in timp ce Fernando Colunga poate fi urmarit in telenovela "Impreuna pentru totdeauna", difuzata ACASA zilnic, de la 18:30.

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies