Din 27 octombrie, mari actori lupta "In numele iubirii", ACASA!

Din 27 octombrie, mari actori lupta In numele iubirii , ACASA!
Data publicarii: 26 Octombrie 2009

Din 27 octombrie, telespectatorii au ocazia sa revada ACASA mari actori din lumea telenovelelor, intr-o noua poveste magica, pe care o vor descoperi in fiecare zi de la ora 18:30: “In numele iubirii”. O istorie complicata, in care binele si raul se lupta fara oprire, “In numele iubirii” este o telenovela atipica, cu nu mai putin de sase personaje principale, interpretate de actori mari, precum Victoria Ruffo, Arturo Peniche si Leticia Calderon, dar si de tinere talente ca Allison Lozz, Sebastian Zurita, sau Altair Jarabo.

Telespectatorii de ACASA au indragit-o pe Victoria Ruffo in telenovelele “Victoria”, sau “Mama vitrega”, l-au cunoscut pe Arturo Peniche in productii precum “Cantec de iubire”, sau “Impotriva destinului”, iar acum acestia se intorc ACASA intr-o poveste speciala in care orice e permis: “In numele iubirii”. Arturo Peniche a revenit atat in Mexic, cat si in lumea telenovelelor, dupa o absenta de cativa ani, special pentru proiectul “In numele iubirii”.

“Ma intorc intr-o tara in care traditia telenovelelor este foarte puternica, o tara foarte frumoasa si ma bucur sa fac parte din acest proiect. Telenovela are toate ingredientele pentru ca telespectatorii sa se distreze, sa se indragosteasca, dar si sa sufere din iubire, alaturi de personajele din poveste”, spune Arturo Peniche.

Pentru prima data, Leticia Calderon interpreteaza intr-o telenovela un rol negativ, provocare pe care a  asteptat-o mai bine de 20 de ani. “Sunt foarte fericita cu aceasta noua latura a carierei mele”, a declarat Lety Calderon. “De foarte mult timp astept aceasta ocazie. Este prima data cand joc un personaj negativ. Trebuie sa recunosc ca in unele scene mi-a fost foarte greu sa joc, dar ma bucur enorm de personajul meu, Carlota, iar adevarul este ca personajele negative sunt foarte amuzant de interpretat. Totusi, prefer ca telespectatorii sa o urasca pe Carlota si nu pe mine”.

Un alt protagonist al telenovelei este Sebastian Zurita, aflat nu doar la primul sau rol principal, ci si la prima sa participare intr-o telenovela. Actorul s-a aratat emotionat, dar sI incintat de telenovela “In numele iubirii”, despre care spune ca i-a schimbat total viata. “Sunt incantat, fericit si ma bucur ca am inceput cu dreptul. Am alaturi de mine o multime de persoane care ma ajuta, in special Allison Lozz si Altair Jarabo, care ma trateaza extraordinar”, a marturisit Sebastian. La filmarile de la “In numele iubirii”, au iesit zvonuri ca Sebastian si Altair ar avea o relatie sentimentala, dar cei doi au negat cu fermitate ca intre ei ar fi ceva mai mult decit o frumoasa prietenie.

Totusi, Sebastian a afirmat ca daca ar fi sa aiba o legatura cu cineva de pe platourile de filmare, norocoasa ar fi cu siguranta Allison Lozz. Frumoasa actrita Altair Jarabo, care interpreteaza personajul negative Romina in telenovela, s-a aratat entuziasmata de ocazia care i s-a oferit si este convinsa ca o multime de fete din lumea intreaga se vor identifica cu personajul ei: “Sunt destul de rea in telenovela. Totusi, cred ca orice femeie indragostita se poate identifica cu Romina. In telenovela ai de toate: iubire, pasiune, tradare, iar toate acestea exista in viata reala”.

Filmarile au fost extreme de solicitante, povestea fiind foarte complicata, iar actorii au filmat ore in sir in fiecare zi, fara sa tina cont de oboseala. Actrita Laura Flores a ajuns chiar la spital in urma unor migrene ingrozitoare. “Imi venea sa mor de durere si nu eram in stare de nimic”, a marturisit actrita. Totusi, dupa ce medicii i-au dat un medicament puternic pentru durere, actrita a revenit la filmari. “Show-ul trebuie sa continue!” a declarat Laura Flores.

Nici Victoria Ruffo nu a fost scutita de probleme de sanatate. Actrita a fost suspectata de probleme de alimentatie, dar Victoria a spulberat zvonurile spunand ca de fapt a descoperit ca are o intoleranta la orice fel de aliment care contine grau. Victoria Ruffo a fost si ea internata in spital, dar nu a putut sta mult timp departe de colegii de la In numele iubirii”.

Un alt atu al telenovelei este chiar melodia de generic a telenovelei, “En cambio no”, interpretata de celebra cintareata italiana Laura Pausini, iar cunoscuta formatie “La nueva banda Timbiriche” si-a facut si ea simtita prezenta in telenovela. “Vom canta, vom face un adevarat spectacol, si sper ca publicul sa ne placa si in aceasta ipostaza. Avem emotii!”, a declarat Yurem, membru al trupei La nueva banda Timbiriche.

Telespectatorii au ocazia sa-si revada actorii preferati ACASA, dar si sa descopere noi talente din lumea telenovelelor, din 27 octombrie, in fiecare zi de la ora 18:30, intr-o noua poveste incitanta de iubire: In numele iubirii.


Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste in direct
  120 min
  12:00 Imperiul minciunilor
  165 min
  14:45 Lectii de viata
  75 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Dragostea, mereu la moda
  120 min
  23:30 Baiatul meu
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Calea spre iertare
  195 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Baiatul meu
  45 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  163 min
Modifică setările cookies