Dulci tentatii! Si vedetele sunt pofticioase, nu-i asa!?! FOTO

Dulci tentatii! Si vedetele sunt pofticioase, nu-i asa!?! FOTO
Data publicarii: 22 Martie 2010

Este dificil sa nu te lasi sedusa de o dulce tentatie si multi se grabesc sa catalogheze drept lacomie, unul dintre pacatele capitale, faptul ca nu pozi rezista sa nu mananci dulciuri.

Bineinteles si vedete cad in “pacat”, nu isi tin in frau poftele si dau iama prin dulciuri. Sunt de condamnat pentru asta? In nici un caz! Totusi, daca esti si tu o pofticioasa si nu poti sa rezisti tentatiilor dulci, ai grija ca a venit primavara si acum ar trebui sa dai jos kilogramele accumulate in sezonul rece si nu pui pe tine unele in plus.

Iata cateva celebritati pofticioase la dulciuri:

Jacqueline Bracamontes nu a putut ignora platoul cu fursecuri din fata ei, la petrecerea din Mexico City data de jurnalistul Mexican Pepillo Origel la ziua lui de nastere.

Ivonne Montero s-a infruptat direct din tortul de ciocolata pe care l-a primit la ziua ei de nastere.

Dupa ce si-a facut manichiura si pedichiura la un salon din Beverly Hills, Sofia Vergara a mancat pe strada o prajiturica, la care a baut si o delicioasa cafea, tot dulce.

Miley Cyrus nu a rezistat tentatiei de a bea un milkshake, pe care si l-a preparat chiar ea, la un eveniment care a avut loc in West Hollywood.

Selena Gomez s-a solidarizat la o cauza nobila cumparand alimente dulci - Clothes Off Our Back si Feeding America -, pe care le-a si gustat.

Cu o privire pofticioasa si strengareasca, Dominica Paleta ne invita sa mancam inghetata, asa cum a facut si ea cu “Cold Stone”, in Mexico City.

Susana Zabatela a gustat direct din tortul aniversar al loteriei Pronosticos Deportivos, care a implinit 25 de ani.

Mai indragostiti ca niciodata, Camila Sodi, gravidadin nou, si Diego Luna, au savurat inghetata la cornet plimbandu-se prin Mexico City.

Lucia Mendez a sarbatorit alegerea ei drept “La reina del mariachi”, la hotelul Lafontaine din Mexico City, delectandu-se cu o portie uriasa din tortul de ciocolata.

Angelina Jolie nu da iama prin dulciuri in pauzele de filmare, desi asa pare, actrita a trebuit sa manace tort in timpul filmarilor de anul trecut de la “Salt”.
 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies