In perioada filmarilor la „Iubire si onoare”, Radu Valcan facea mai mult sex la televizor decat in realitate

In perioada filmarilor la „Iubire si onoare”, Radu Valcan facea mai mult sex la televizor decat in realitate
Citeste mai mult despre: Radu Valcan, Iubire si onoare, Pariu cu viata
Data publicarii: 15 Decembrie 2011

Radu Valcan, unul dintre cei mai sexy barbati din Romania, a acordat un interviu provocator revistei „Playboy”, in care a vorbit fara inhibitii despre relatia cu Adela Popescu, despre cariera si despre sex.

Actorul, pe care il vedeti in serialul "Pariu cu viata" la PRO TV, a afirmat ca, desi este pudic si ca nu se simte in largul lui atunci cand trebuie sa se dezbrace in fata camerelor de luat vederi, i-ar placea sa faca sex in public, de fata cu toata lumea. 

Radu a marturisit  ca a durat aproape o luna pana cand Adela i-a raspuns la mesaje, dar i-a placut faptul ca actuala iubita l-a provocat. Relatia lor a fost pusa pe seama dorintei de marketing, insa, cei doi au aratat ca lucrurile sunt serioase intre ei si ca se iubesc.In octombrie anul acesta, cuplul a implinit un an.

Cu toate ca este considerat un sex-simbol, Radu a mentionat ca este timid si ca se fastaceste atunci cand trebuie sa abordeze o fata.

Iata cateva intrebari din interviul pe care  Radu Valcan l-a acordat numarului din decembrie al revistei  „Playboy”:

Playboy: Cum a fost prima intalnire adevarata cu Adela Popescu?

Radu Valcan: La Ruse. In Bulgaria. Aproape de malul Dunarii. Am considerat ca, acolo, avem intimitatea necesara in acele momente. Am cautat in disperare niste restaurante de peste, dar am sfarsit intr-un fast-food. La intoarcere, eram mult mai relaxati amandoi. Desi am ramas blocati pe Podul Prieteniei de la Giurgiu. Trepida din cauza numarului mare de TIR-uri.

(...)

Playboy: Ai facut mai mult sex in realitate decat in telenovela „Iubire si onoare”?

Radu Valcan: Cel putin in timpul filmarilor, mult mai mult in telenovela decat in realitate! Nu eram implicat in nicio relatie. Si eram atat de obosit, incat mi-aduc aminte ca au fost seri cand atipeam, noaptea, dupa filmari, la semafor. In realitate, am stat si cateva luni fara. Chiar si-un an! Si nu sunt un barbat atipic! Mai am prieteni carora li s-a intamplat.

(....)

Playboy: Care ti se pare cel mai erotic loc in care poti face sex?

Radu Valcan: In viata, trebuie sa experimentezi, iar sexul e cea mai la indemana metoda de experiment. Nu te costa nimic si mai e si super-misto. In avion, in masina... Intr-o masina de curse, la o super-viteza. De exemplu, mi-ar placea sa fiu pe strada sau la un concert, unde e foarte multa lume, si as opri timpul in loc, ca si cum ai da pauza pe telecomanda. Asa, de fata cu toata lumea.

(...)

Playboy: Care e cel mai frumos gest pe care l-ai facut pentru o femeie?

Radu Valcan: Cand am fost la Roma, pe 8 octombrie, de ziua Adelei, m-am trezit foarte de dimineata sa cumpar diverse: un salam, un cascaval... Am luat masa in camera si a fost super. Chestia cu oferitul florilor iar mi se pare foarte misto, atat timp cat o faci din suflet. Adelei ii plac foarte mult bujorii.

Citeste interviul integral in editia „Playboy” din decembrie 2011.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies