Multi dintre noi au experimentat in bucatarie o multime de preparate din paste, insa aceasta reteta va ajunge cu siguranta in topul preferintelor tale.
Mai intai, se rade parmezan peste pastele Rigatoni fierte, dupa care acestea se asaza intr-o tava circulara cu pereti detasabili. Secretul este ca pastele sa fie pozitionate vertical si cat mai apropiate una de alta.
Citeste si: Reteta Adriana Ghita - Sufleu de ciocolata
Dupa ce intreaga tava a fost umpluta, peste paste se pune un sos de rosii cu carne tocata, condimentat dupa gust. Pentru o mai buna umplere cu carne a tuburilor pastelor se poate folosi un betisor. Inainte de a fi pusa in cuptor, tava trebuie invelita in folie de aluminiu, unde va sta timp de 15 minute la o temperatura de 200 de grade Celsius.
Dupa trecerea celor 15 minute, tava se scoate din cuptor si se adauga bucati de mozzarella proaspata. Dupa ce si acest pas a fost facut, preparatul se mai lasa in cuptor timp de inca 15 minute.
Odata incheiat timpul de coacere, preparatul poate fi taiat si servit invitatilor. Pofta buna!
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|