Adamari Lopez dezvăluie cum a făcut față despărțirii de Toni Costa

Adamari Lopez dezvăluie cum a făcut față despărțirii de Toni Costa
Citeste mai mult despre: Adamari Lopez, Luis Fonsi, Toni Costa
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 18 Noiembrie 2023

Actrița portoricană a povestit în premieră despre relația actuală cu fostul ei iubit și tatăl fiicei sale, Alaïa.

La sfârșitul lunii mai 2021, Adamari López confirma despărțirea de dansatorul și coregraful Toni Costa, cu care avea o relație de aproape 10 ani. Acum, la puțin peste doi ani după ce a făcut publică vestea, prezentatoarea a vorbit pentru prima dată despre procesul prin care au trecut după despărțire.

Prezentatoarea a fost invitată la podcastul Erikăi de La Vega, „En defensa propia”, unde a vorbit despre relația cu tatăl fiicei sale. Mai sinceră ca niciodată, actrița a recunoscut că, la început, conviețuirea cu dansatorul nu a fost atât de ușoară, însă, în interesul fiicei lor, s-au mobilizat să aibă relație mai bună, în care Alaïa să fie întotdeauna prioritară.

„Cred că la început, deși eu am fost cea care a luat decizia, a existat și curaj, dar a existat și durere, poate că nu mai eram aceeași ca la început, dar mi-am dorit întotdeauna ca Alaïa și Toni să aibă o relație frumoasă și să petreacă timp împreună. Simt că ea are nevoie de tatăl ei și se bucură mult de el, iar Toni petrece și el timp frumos cu ea și este bine pentru amândoi“, spune Adamari Lopez acum, când furtuna din sufletul ei s-a mai domolit.

Actrița și prezentatoarea de televiziune a spus că, în ciuda diferențelor, nu și-a împiedicat niciodată fiica să locuiască împreună cu tatăl ei: „Poate din dorința de a controla anumite lucruri, ceea ce mi-am dorit a fost ca ea să fie bine, dar permițându-i mereu să fie cu ea. Acum cred că sunt mai relaxată, au fost situații în care cred că el și-a demonstrat capacitatea de a fi atent cu ea, de a avea un loc sigur pentru ea. Și, cu cât îmi oferă mai multă siguranță în acest aspect, cu atât sunt mai relaxată și cu atât ne bucurăm mai mult cu toții de acest proces“, a adăugat ea.

Acum, Adamari Lopez este convinsă că cei mici trebuie să aibă o copilărie lipsită de conflicte familiale: „Nu ar trebui să ne punem copiii în acea bătălie între noi doi, singurul care va pierde va fi copilul. Dacă nu ajungeți la un acord, dacă sunt lucruri normale, cred că nevoia copilului este să aibă sau să împărtășească cu amândoi faptul că există armonie“.

Amuzată, Adamari López spune că Toni Costa a lăsat garda jos cu mult înaintea ei: „Poate că el a înțeles asta mai repede decât mine, el nu vrea să fie în conflict, nici eu nu vreau să fiu în conflict, dar sunt lucruri pe care uneori nu le înțelege, pe care el le vede ca pe un conflict și eu nu, pentru că bărbații sunt diferiți de femei, pentru el nu se întâmplă nimic, iar pentru mine se întâmplă foarte mult“, a recunoscut ea.

Acum că au ajuns la o înțelegere ca părinți, Adamari știe că Toni Costa va face mereu parte din viața ei: „Eu și Toni vom avea mereu o relație bună pentru că Alaïa ne va uni pe viață. Nu trebuie să fim neapărat prieteni apropiați, dar trebuie să existe o cordialitate și o relație bună între mine și el“, a explicat ea.

Adamari Lopez a mai avut o relație de notorietate, cea cu Luis Fonsi, cu care a fost și căsătorită timp de patru ani, între 2006 și 2010.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  75 min
  10:15 Norocul lui Loli!
  105 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies