Adamari Lopez i-a făcut fiicei sale o zi de naștere cu tematică din „Wednesday“

Adamari Lopez i-a făcut fiicei sale o zi de naștere cu tematică din Wednesday
Citeste mai mult despre: Adamari Lopez, Jenny ortega, Wednesday
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 10 Martie 2023

Ziua de naștere a Alaiei i-a reunit pe părinții ei, care s-au costumat în Morticia și Gomez Addams.

Adamari Lopez și Toni Costa i-au oferit fiicei lor, Alaia, cea mai frumoasă zi de naștere posibilă. Deși s-au despărțit în urmă cu mai bine de doi ani, ei au organizat o petrecere pentru cea de-a opta aniversare a fiicei lor, cu tematică din popularul serial „Wednesday“, pentru care s-au îmbrăcat în familia Addams.

Petrecerea tematică a avut loc pe 4 martie și, într-un videoclip distribuit de Alaia pe rețelele de socializare, o vedem replicând perfect numărul de dans care apare în serialul Netflix „Wednesday“, în care joacă Jenna Ortega. În videoclip, Adamari Lopez și Toni Costa își flanchează fiica, completând coregrafia.

Adamari Lopez a distribuit și un alt videoclip pe Instagram alături de fiica ei, în care se vede cum cele două dansează pe melodia "Goo Goo Muck" a trupei The Cramp. „Am încercat“, se arată în legendă, Lopez adăugând un emoji zâmbitor.

„Ea a ales ca tema petrecerii să fie « Wednesday», bazându-se pe serialul care este foarte la modă în acest moment șin s-a distrat de minune“, a declarat Lopez într-un interviu pentru „Hoy Dia“.

Când a vorbit despre petrecerea aniversară, Adamari Lopez a explicat că fiica ei, familia și prietenii au mers la un escape room. „Alaia a fost într-o cameră în care trebuia să găsească indicii împreună cu prietenii ei pentru a putea scăpa“, a spus ea, dezvăluind că locul a fost decorat în alb și negru și că tortul aniversar avea imaginea lui Wednesday, mai exact scena în care dansează.

 

„Wednesday“ este unul dintre cele mai mari succese ale platformei de streaming Netflix, scena de dans devenind un trend popular pe TikTok. Secvența a fost coregrafiată chiar de protagonista Jenny Ortega, ceea ce i-a dat o notă specială și autentică. Deși a fost anunțat și un al doilea sezon, nu se știe când vor începe filmările și când va fi lansat.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies