Afla povestea barbatului care poate pune un diagnostic medical "citind" in albul ochiilor - VIDEO

Afla povestea barbatului care poate pune un diagnostic medical citind in albul ochiilor - VIDEO
Data publicarii: 20 Octombrie 2011

Elena Lasconi, corespondent special al emisiunii "Povestiri adevarate", a mers in cabinetul lui Adrian Florea, mare maestru Qigong. Cei care-l cunosc pe acesta i se adreseaza cu apelativul "sensei". Omul spune ca lucreaza cu energie vitala si sutine ca este capabil sa dea un diagnostic medical citind ba in albul ochilor, ba in puls, ba in limba, ba... scanandu-si pacientul cu palma.

Si, credeti-ne, nu a dus lipsa de clienti. Zice el, 30.000 de romani i-au calcat, pana acum pragul.

Intr-adevar, se petrec lucruri incredibile in cabinetul senseiului Florea.  Pacientii cred cu tarie in practica acestuia. Unii chiar spun ca s-au vindecat de boli incurabile, cu ajutorul energiei.

Evident, vorbim despre ceva neconventional. Asta desi, Ministerul Sanatatii ar fi avizat activitatea, in urma cu 16 ani. 

Oricum, in prezent, nicio lege din Romania nu ii interzice maestrului ce foloseste exotica tehnica Ci Cung sa-si vada de lucru.

In fiecare zi, oameni bolnavi, disperati, trec pragul cabinetului lui Adrian Florea. Barbatul sustine ca de mai bine de 30 de ani lucreaza cu energie vitala Qi (Ci) si ca este unul dintre cei opt mari maestri ai lumii in practica energetica chineza QiGong (Ci Cung). Adrian Florea spune ca prin tehnicile lui poate diagnostica si trata aproape orice. Diferenta consta in faptul ca el nu le cere analize medicale pacientilor sai, pentru ca - spune el - "vede" boala in albul ochilor, pe limba si prin puls.

Pana acum, maestrul Florea a diagnosticat peste 30 de mii de oameni si spune ca niciodata nu a dat gres. Amalia este pacienta lui Adrian de aproape 3 ani.

Doamna Rodica este unul dintre pacientii care au venit sa-l verifice. Are toate analizele in poseta. Medicii i-au spus ca are cancer pulmonar. Este hotarata sa nu-i spuna nimic lui Adrian Florea.

Elena este pacienta lui Adrian Florea inca din 1996. Vreme de 15 ani l-a tot vizitat pentru diverse afectiuni. Isi aduce aminte insa in detaliu prima vizita. Avea dubla hernie de disc, parestezie pe piciorul drept si dureri cumplite. Neurochirurgul o astepta la spital pentru operatie insa Elena a vrut sa-si incerce norocul si la maestrul Qi Gong.

Femeia sustine ca nu s-a operat niciodata de hernie de disc pentru ca a inceput un tratament energetic aplicat de Adrian Florea. Mai mult, Elena sustine ca nu a platit niciun ban pentru aceasta terapie neconventionala. Intrebarea este: cum poate trata un flux energetic o hernie de disc? Cum poate o energie, un lucru nematerial, sa puna practic oasele la loc?

Chiar daca nu a urmat medicina, Adrian Florea sustine ca stie totul despre organismul uman si ca este acreditat cu acte in regula sa practice terapia de catre Ministerul Sanatatii din China. In Romania insa aceasta practica nu este recunoscuta. Dar nici nu este interzisa de vreo lege.


Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies