Anahi, afectată de glumele despre anorexie care se făceau pe seama ei

Anahi, afectată de glumele despre anorexie care se făceau pe seama ei
Citeste mai mult despre: Anahi, anorexie, Rebelde
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 17 Septembrie 2023

Artista a fost victima unor glume extrem de crude, în timp ce trecea prin momente dificile din cauza tulburărilor alimentare.

Anahí este una dintre cele mai iubite femei din Mexic, nu numai pentru că este membră a emblematicei trupe RBD, care se află în prezent în turneul marii reuniuni, ci și pentru că este una dintre actrițele care au cucerit inimile a mii de oameni în mai multe telenovele mexicane.

Recent, Anahí a ținut prima pagină a ziarelor după ce a oferit un interviu controversat, în cadrul căruia a făcut declarații neașteptate despre problemele ei cu anorexia și bulimia, care au fost întotdeauna un subiect de conversație în jurul carierei sale.

Ea a declarat că intrarea sa în televiziune a fost unul dintre principalii factori declanșatori, deoarece trebuia să respecte anumite standarde de frumusețe, nu doar cele impuse de societate, ci și cele impuse de industria media.

Într-unul dintre primele sale roluri în telenovele pentru tineret a fost cel care a declanșat tulburările sale alimentare, deoarece i s-a cerut să slăbească pentru a participa la „Primer amor a mil por hora“: „M-au anunțat că vor face noua versiune a serialului «Quinceañera», așa că m-au sunat împreună cu persoana care urma să producă acea telenovelă, am stat de vorbă cu mama mea și mi-au spus «Vom face telenovela, ar fi incredibil dacă tu ai fi protagonista, dar, Anahí, protagonistele sunt slabe, sunt foarte frumoase, iar tu ești dolofană și trebuie să lucrezi mult la tine ca să...'. joci în telenovela asta»“, a povestit ea.

Acesta a fost începutul anilor complicați care aveau să vină, deoarece a trăit cu nesiguranța de a nu arăta așa cum ar fi trebuit. Și, pe lângă asta, a fost și victima unor glume crude din partea celor care îi erau colegi la Televisa. „Îți pui o carapace, pentru că trebuie să te aperi cumva. De multe ori a trebuit să mă apăr de unele emisiuni ale aceleiași companii pentru care lucram, așa că era ca și cum aș fi zis: «Ce, nu e casa mea aici?». Și, totuși, în spatele meu auzeam: «Anahí și Eiza González lucrează împreună pentru a-și scrie cartea „Mănâncă, roagă-te, vomită“... și vine cu o fotografie ca să vezi cum poți ajungeși tu». Pentru mine, a fost prea mult!“.

Ea și-a amintit și de cei care o așteptau cu mâncare în emisiuni pentru a vedea cum reacționează. „Toate astea mă afectau, mai ales că se petreceau fix când aveam problemele de alimentație. În Rebelde se vede și îți dai seama că sunt etape când eram bine și când eram rău.... Turneele au fost foarte grele, fiecare își aducea propriile lupte“, a spus ea despre etapa prin care trecea la acea vreme.

Cert e că nici acum, la vârsta de 40 de ani și după două sarcini, Anahi nu-și dă voie să se îngrașe, chiar dacă înțelege că restricțiile alimentare severe mai mult i-au afectat organismul.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Draga mama
  120 min
  03:00 Jocurile sortii
  60 min
  04:00 Sarutul otravit
  60 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies