Andreea Bănică, în lacrimi. A pierdut una dintre cele mai dragi ființe 

Andreea Bănică, în lacrimi. A pierdut una dintre cele mai dragi ființe
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 26 Ianuarie 2024

Artista trece prin momente dureroase, după ce și-a pierdut cel mai bun prieten, care i-a fost alături în ultimii 16 ani.

Vesela și mereu optimista Andreea Bănică e într-o mare de lacrimi, după ce o ființă dragă s-a stins în urma unei grele suferințe. Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din ultimii 16 ani a murit, lăsând-o neconsolată. „Rămâi cu bine micuțul meu! Te-am iubit ca pe copiii mei… O parte din inima mea vine cu tine”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

Ce s-a întâmplat? „De dimineață, Nino a căzut din picioare și a urlat atât de tare încât am crezut că mor cu el odată… După criză i-a dat Lucian să mănânce și a mâncat cu poftă mare, apoi am stat 2 ore cu el până am crezut că este mai bine. Am plecat după cu copiii la școală și când m-am întors făcuse din nou aceeași criză… L-am urcat în mașină și am pornit spre spital și când așteptam să îl preia și-a dorit să coboare din pătuț. L-am lăsat pe josm crezând iar că este mai bine (speranța moare ultima)! Doar am crezut, pentru că s-a lăsat pe vine și mi-am dat seama că nu este în regulă, l-am luat în brațe… a dat capul pe spate și a răcnit de durere!!! Odată cu el, și inima mea… nu știu dacă plec de aici cu el viu acasă sau… Atât de dureros… ”, a fost mesajul pe care Andreea Bănică l-a postat marți în mediul online despre Nino, cățelul lor din rasa Yorkshire.

Din păcate, prietenul lor blănos a suferit mult în ultimele zile, nu mai vedea bine, nu mai auzea, nu mai mânca, mergea cu dificultate, însă Andreea Bănică nu l-a lăsat din ochi nicio clipă și a încercat să-i ușureze cât mai mult starea. Ba chiar a filmat câteva InstaStory-uri avându-l pe Nino în brațe și povestindu-le fanilor săi despre suferința bietului prieten necuvântător.

Din păcate, cu tot efortul medicilor, Nino s-a stins, provocându-i artistei o mare durere. „Abia azi îmi iau piticul acasă… îl voi avea lângă mine și cu mine mereu, însă fără să îl mai văd sau să îmi mai răspundă vreodată”, a scris artista pe conturile sale de socializare în urmă cu câteva ore. „Poate că par nebună, nu îmi pasă, doar eu știu cum sunt și ce simt. Nici acum nu știu cum îi voi da vestea lui Noah și cum voi împacheta această situație urâtă. Colegii și prietenii s-au grăbit să îi spună deja că Nino nu mai este cu noi… Probabil au văzut la mamele lor care îmi urmăresc postarile. Nici nu știi cum este mai bine, să îi ținem pe copii departe de veștile rele sau să le împărtășim cu ei? Greu de răspuns, greu de luat decizii! Sper că în după-amiaza asta când mă întorc acasă să îmi pot ține lacrimile departe de copilașul meu plin de speranță și încredere care întreabă zilnic de Nino și să îl pot face să înțeleagă că Nino a fost un cățel fericit și că atâtea zile a avut.”

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  165 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies