Andreea Esca, fotografii rare cu mama și fiica sa

Andreea Esca, fotografii rare cu mama și fiica sa
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, Alexia, Aris, mama Andreei Esca
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 08 Iunie 2024

De ziua mamei sale, vedeta Știrilor Pro TV a postat o suită de fotografii de suflet.

Andreea Esca a încheiat săptămâna cu un nou motiv de sărbătoare: mama ei a împlinit venerabila vârstă de 83 de ani. Pe care nu-i arată! Doamna Esca are aceiași ochi zâmbitori și aceleași trăsături frumoase, în ciuda vârstei înaintate. Și, ca de fiecare data, familia s-a reunit pentru a o aniversa pe senioară cu tort și multă voie bună, care au binedispus-o pe sărbătorită.

Pe lângă instantaneele care au surprins ziua sa de naștere, Andreea Esca a mai postat și niște cadre mai vechi din albumul de familie, în care vedem cum arăta în tinerețe și cât de mult îi semăna Andreei.

„La multi ani, Mama❤️! Am ales prima fotografie cu tine de pe vremea când erai la Școala Sanitară, pentru că mi-am amintit că prima cursă Race for the Cure, organizată Fundația Renașterea, în 2015, a căzut chiar de ziua ta. Și mi s-a părut emoționant, având în vedere că aproape toată viața ți-ai petrecut-o având grijă de bolnavi de cancer”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiilor în care apar și copiii săi, Alexia și Aris, dar și tatăl ei.

„Să știi că acum cursa va avea loc mâine și fac tot ce pot ca să vină multa lume și cu ajutorul acestor oameni să salvăm vieți!”, anunță Andreea cursa de sâmbătă, 8 iunie. „Știu sigur că asta te va face atât de fericită! Pentru că de fiecare dată când am întâlnit un supraviețuitor de cancer, care ți-a fost pacient, mi-a vorbit despre tine, ca despre cel mai minunat OM!”.

De altfel, Andreea Esca a dezvăluit anterior și o poveste legată de meseria mamei sale: „Tată era în București, deci acasă, doar o zi pe săptămână (că sâmbăta nu era liberă) deoarece lucra la Cernavodă. Așadar, mama era singură cu mine, aproape tot timpul. Iar când făcea „de gardă” , fiind asistentă medicală de sală de operații la Institutul Oncologic Fundeni, pentru că stăteam aproape de spital, avea voie să doarmă acasă, și dacă apărea o urgență o sunau (pe fix). Asta mi-am amintit ???? De mama, care venea și mă trezea, brusc, la orice ora din noapte: „Andreea, e urgențǎ!”. Că doar nu mă putea lasă singură în apartament, noaptea, la vârsta aia. În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luam și cățelul, ca să nu rămână singur, să latre și să deranjeze vecinii. Forja mama Dacia roșie ca focul, pe numele ei Muțica…și dădea și drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații.” 

„Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune. Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… nu la televizor. Atunci nu realizăm că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi… Acum însă, înțeleg de ce toată viața mi-a plăcut adrenalina. De ce mă îmbrac în 5 minute și de ce aș pleca oricând, oriunde, cu entuziasm, fără să clipesc. Dar, și de ce mă plictisesc lucrurile „prea normale”… Înainte să intru în jurnal, în fiecare seară, ador în sinea mea, ceea ce ar putea suna ca o amenințare pentru mulți! Regizorul de platou, care intră in cabina de machiaj, puțin agitat, și zice : „Andreea, 5 minute!” sau „Andreea, 3!” Cum bine a zis, azi, Anita, editorul jurnalului: „Tu ai fost, de mică, pregătită de emisie!“. Mulțumesc, Mama! ❤️”

FOTO: Instagram, Facebook

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Pariu cu destinul
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Valuri de pasiune
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Feluri de iubire
    120 min
    19:00 Pariu cu destinul
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Dulce razbunare
    75 min
    00:15 Esmeralda
    60 min
    01:15 Leylifer
    60 min
    02:15 Dila
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies