Anunțul trist făcut de frumoasa Nicole Eggert din „Baywatch”

Anunțul trist făcut de frumoasa Nicole Eggert din Baywatch
Citeste mai mult despre: Nicole Eggert, Baywatch, cancer la san
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 03 Februarie 2024

Splendida blondă, care a jucat în celebrul serial cu salvamari pe când avea 18 ani, a fost diagnosticată cu cancer mamar și are nevoie de ajutor financiar.

La vârsta de 52 de ani, actrița Nicole Eggert spune că regretă că și-a făcut implanturi la vârsta de 18 ani, când juca în serialul „Baywatch”, din cauza presiunii pe care o simțea când apărea într-un costum de baie minuscul și se simțea „plată”.

Acum, după ce actrița din „Baywatch” a fost diagnosticată recent cu cancer la sân, ea face apel la tinerele femei să „își lase corpul în pace”, în timp ce o prietenă de-a sa a inițiat o campanie GoFundMe pentru a cere publicului să o susțină financiar pe Nicole, deoarece va începe un tratament costisitor pentru a-și recăpăta sănătatea. 

Actrița a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân de tip carcinom cribriform în stadiul 2 la începutul lunii decembrie 2023. Nicole a spus că a luat în greutate semnificativ și a simțit „dureri teribile” în sânul stâng. Deși inițial a crezut că este vorba de simptome de menopauză, ea și-a sunat medicul după ce a simțit un nodul în sân în timpul unui autoexamen. „Chiar mă durea și pulsa. M-am dus imediat la medicul meu de familie și mi-a spus că trebuie să merg imediat la control. Dar problema era că nu puteam obține o programare, totul era rezervat. Așa că a trebuit să aștept până la sfârșitul lunii noiembrie pentru a mi-o face”, a declarat ulterior pentru revista „People”.

Potrivit Page Six, după ce Nicole Eggert a făcut anunțul devastator, aștepta să intre în operație pentru a i se extirpa tumora și a putea începe chimioterapia. Actrița a recunoscut că adesea intră în panică știind că este mamă singură a două fete, Dilyn, de 25 de ani, și Keegan, de 12 ani.Dilyn este adultă, dar eu am acasă o fetiță de 12 ani și sunt singura care se ocupă de ea. Nu am nicio familie. Nu am nimic”, a explicat actrița.

Mindy Molinary, o prietenă a lui Nicole, a înființat o pagină GoFundMe pentru a o ajuta cu tratamentele costisitoare. „Nicole Eggert este tenace și a găsit întotdeauna o cale de a se descurca, dar situația de acum este diferită. Ea nu va putea lucra în timp ce va fi supusă unei intervenții chirurgicale și tratamentelor. O așteaptă un drum lung și înfricoșător și este teribil pentru ea să ceară ajutor”, a scris aceasta în descrierea campaniei. „Vă implor să o ajutați pe prietena mea să își plătească facturile medicale și să aveți încredere că nu va rămâne fără o casă pentru familia ei în această perioadă dificilă”, a adăugat ea.

Viața actriței Nicole Eggert a fost dificilă și departe de imaginea idilică din perioada în care a jucat în „Baywatch”, când a interpretat-o pe Summer Quinn. În septembrie 2013 a fost nevoită să-și declare falimentuk, fiind deja mamă a două fiice, iar mama ei având cancer la acea vreme. Câteva luni mai târziu, și-a cumpărat un cărucior de înghețată, afacere cu care s-a plimbat pe străzile din Los Angeles pentru a se putea întreține.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  165 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies