Arturo Carmona și fosta lui iubită, Aracely Arambula, sunt din nou împreună?

Arturo Carmona și fosta lui iubită, Aracely Arambula, sunt din nou împreună?
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 13 Iulie 2024

Cei doi actori vor face din nou parte din proiectul „Perfume de Gardenia”, la 14 ani după o idilă discretă care nu s-a concretizat la altar.

În urmă cu puțin mai mult de 14 ani, Aracely Arambula și Arturo Carmona au fost protagoniștii unei idile discrete care s-a născut pe vremea când jucau în „Perfume de Gardenia”, unde ambii erau protagoniști. Și, deși dragostea lor nu a dus la o căsătorie și ambii au decis să meargă pe drumuri separate, totul pare să indice că destinul a vrut să-i unească din nou, deoarece viețile lor s-au intersectat din nou prin aceeași piesă. 

Cu toate acestea, lucrurile sunt acum foarte diferite, deoarece fiecare și-a refăcut viața și se află în etape diferite pe plan personal. Lucru despre care chipeșul actor a vorbit în cadrul unei întâlniri cu presa, în care a precizat deschis că, deși se bucură să se reîntâlnească cu fosta sa parteneră, nu există nicio posibilitate ca ei să-și reia relația sentimentală, deoarece au lăsat acea etapă în urmă cu mulți ani, iar viețile lor sunt acum complet diferite. „Nu, nu există posibilitatea de a relua relația cu Aracely Arámbula. Am clarificat deja acest lucru. Mergem pe drumuri separate de 15 ani”, a spus Carmona în declarații preluate de Imagen Televisión.

Totuși, actorul, care tocmai a sărbătorit împlinirea a 48 de ani, și-a reafirmat afecțiunea pentru frumoasa lui colegă, precizând că relația lor este acum pur profesională. „Îi doresc ca întotdeauna tot binele; sunt foarte fericit că îi merge foarte bine în viață, în carieră. Acum vom împărtăși faptul că, de mult timp, oamenii au cerut să ne vadă din nou jucând împreună într-un proiect de success și ne dorim să-l rescriem și acum”, a spus el. 

În primul rând suntem profesioniști. Iubim această carieră, ne iubim profesia. Publicul merită respect, dedicarea noastră, 100% și asta este ceea ce vom face, evident. Orice s-a întâmplat în trecut, s-a încheiat în termeni buni. Suntem parteneri înainte de orice altceva, suntem prieteni. Și nu există niciun motiv pentru care să existe ceva ciudat în faptul că jucăm din nou împreună, a conchis el.

Arturo Carmona a fost întrebat dacă în „Perfume de Gardenias” va juca vreo scenă romantică cu Aracely, lucru pe care l-a negat în modul cel mai tranșant: „Joc un alt personaj. Acum este rândul meu să fiu din nou personajul negativ, așa că nu ne veți vedea sărutându-ne”, a mai explicat actorul.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    10:00 Vecinul din vacanta
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Manualul fericirii
    105 min
    23:30 Dulce razbunare
    60 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    60 min
    04:15 Manualul fericirii
    105 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies