Barbara Mori dezvăluie că rolul din „Mirada de Mujer“ a ajutat-o să-și rezolve anumite probleme

Barbara Mori dezvăluie că rolul din Mirada de Mujer a ajutat-o să-și rezolve anumite probleme
Citeste mai mult despre: Barbara Mori, Mirada de Mujer
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 04 Noiembrie 2023

Actrița spune că serialul a făcut-o să-și vindece anumite traume.

Barbara Mori a vorbit, așa cum o face foarte rar, despre felul în care își vede cariera profesională, pentru că, de-a lungul anilor, ideea pe care o avea despre actorie s-a schimbat, mai ales în sensul de a nu se mai gândi la rezultatele pe care le va obține cu fiecare proiect.

Actrița în vârstă de 45 de ani a mărturisit în cadrul unei întâlniri cu presa că, după ce a fost o tânără care a muncit constant, după ce a realizat filmul „Perdidos en la noche“ a reușit să înțeleagă într-un mod mai bun ce trebuie să facă. „Nu am studiat foarte mult actoria, am început să studiez și apoi am început să lucrez, să lucrez și nu m-am oprit din muncă, pentru a mă asigura că regizorul este mulțumit de munca mea, căutând mereu să ating un obiectiv, cu așteptări mari, cu nevoia de a arăta lumii, de a mă arăta pe mine însămi, că pot, că pot să o fac bine“, a spus Bárbara Mori.

Pe de altă parte, actrița a mai explicat că, dincolo de rezultatul final, important a fost procesul, lucru care a făcut-o să vadă proiectul dintr-o altă perspectivă. „Și în acest proiect, lucrând cot la cot cu Amat Escalante, important a fost să uit de rezultat, nu contează unde vei ajunge, important este procesul, iar asta mi-a schimbat complet mentalitatea“, a adăugat ea.

Ea spune că încă mai caută o oportunitate de a face un proiect în care să povestească abuzurile suferite în copilărie, însă rolul ei din telenovela „Mirada de mujer“ a fost o oportunitate de a-și vindeca rănile pe care le-a avut în acei ani. „Personajul meu era o fată de 18 ani care era foarte rănită pentru că părinții ei nu erau împreună și făcea totul pentru a atrage atenția părinților ei, iar eu știam deja cum e să simți asta, așa că a fost foarte vindecător să pot juca acest personaj, pentru că îmi amintesc că jucam în scenele în care plângeam cu Angélica Aragón și îi spuneam și mă plângeam ei sau tatălui meu, lui Fernando Luján, mă simțeam ca și cum le spuneam părinților mei“, a spus ea.

„Știu că trebuie să povestesc despre acest film, simt că face parte dintr-unul dintre motivele pentru care l-am trăit într-un fel, simt că a vorbi despre acest subiect și a-l pune dintr-o perspectivă pozitivă poate ajuta oamenii care se confruntă cu violența astăzi, care nu știu încotro să se îndrepte“, a conchis ea.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies