Britney Spears spune că are leziuni neurologice

Britney Spears spune că are leziuni neurologice
Citeste mai mult despre: Britney Spears
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 23 Iunie 2024

Artista pop insistă că nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat în viața ei în ultimii 10 ani, indiferent cât de mult s-a vorbit despre ea.

În ultimul timp, au fost numeroase comentarii legate de faptul că Britney Spears poate nu era chiar pregătită să iasă de sub tutela tatălui său și să-și recapete controlul asupra carierei, finanțelor și vieții sale în general. Și, dacă privim incidentul petrecut la Chateau Marmont din Los Angeles, unde cântăreața a apărut înfășurată într-o pătură, îmbrățișând o pernă și goală de la brâu în sus în fața hotelului, suntem sceptici că aceasta ar fi totalmente stăpână pee a.

Ulterior, Britney a postat un mesaj pe Instagram, pe care l-a șters la scurt timp, pentru a explica faptul că nimeni nu este conștient de tot ceea ce a suferit corpul ei și de urmările fizice cu care încă trebuie să se confrunte. „Nu sunt aici pentru a face pe victima, sunt aici pentru a clarifica faptul că, deși am scris o carte despre experiența mea, trauma este încă foarte prezentă și probabil nu va dispărea niciodată”, a scris ea.

Fidelă stilului său, prințesa pop se exprimă haotic și folosește exagerat exclamațiile, dar menționează de două ori un incident în timpul căruia a fost imobilizată și ținută într-un loc pentru o perioadă îndelungată de timp. A fost o vreme când am fost ținută într-un loc împotriva voinței mele pentru o lungă perioadă de timp. Ca să fiu sinceră, nu am mai fost la fel de atunci”, a scris ea, referindu-se la tutela care s-a încheiat în noiembrie 2021.

Pe de altă parte, ea a spus că încearcă să le ierte pe acele persoane care „au făcut ca partea dreaptă a corpului meu să aibă leziuni nervoase grave, până la punctul în care uneori nici nu pot gândi”.

Cântăreața nu a explicat când și unde au avut loc evenimentele care au sfârșit prin a avea consecințe pe termen lung asupra sănătății sale. Cu toate acestea, se știe că în 2019 a fost internată într-o clinică de reabilitare împotriva voinței sale, atunci când a încercat să își impună criteriile artistice în timpul repetițiilor din Las Vegas.

 

În mărturia sa în fața judecătorului, care i-a și anulat tutela legală, ea a susținut, de asemenea, că într-o altă ocazie a fost închisă în casă timp de o lună și înconjurată de șase asistente medicale, care au verificat-o la orice oră, după ce i-au schimbat medicația pentru că a refuzat să continue să cânte în Las Vegas.

Nu e clar cât de grave au fost acele tratamente, dar cert e că Britney nu mai e demult Prințesa Pop adulată de public și că atitudinea ei e tot mai stranie și mai scandaloasă.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Ingeri tacuti
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies